Σούπερ μάρκετ – Μειώσεις τιμών: “Στόχος να επεκταθούν χρονικά και ποσοτικά”

    Ημερομηνία:

    Ο γενικός διευθυντής των σούπερ μάρκετ Ελλάδας, Απόστολος Πεταλάς, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», αναφέρθηκε στο μέτρο της μείωσης των τιμών σε 123 είδη, που θα ισχύσει από την 1η Νοεμβρίου.

    Όπως είπε ο κ. Πεταλάς, πρόκειται για μια κοινή πρωτοβουλία, περίπου 40 μεγάλων εταιρειών της εφοδιαστικής αλυσίδας σε συνδυασμό με τα σούπερ μάρκετ, η οποία είναι εφικτή τώρα, καθώς δεν υπάρχει η αβεβαιότητα σε πολλούς τομείς της οικονομίας όπως υπήρχε το προηγούμενο διάστημα, για παράδειγμα, στις τιμές καυσίμων, στα επιτόκια, κ.α.

    «Στόχος μας είναι οι μειώσεις των τιμών, να ισχύσουν για διάστημα μεγαλύτερο των 2 μηνών και να επεκταθούν και σε άλλα είδη», υπογράμμισε ο κ. Πεταλάς.

    Επίσης διευκρίνισε ότι σε αυτά τα 123 προϊόντα, θα υπάρχει ειδική σήμανση, για να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις μειώσεις.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κωνσταντοπούλου: «Ετοιμάζομαι κάθε μέρα για τη στιγμή που θα γίνω πρωθυπουργός»

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, παραχώρησε...

    Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Καστριτσίου, επισκέφθηκαν το σπίτι του Κωστή Παλαμά

    Στις 3 και 4 Απριλίου 2025 μαθητές και μαθήτριες...

    «ΓΙΟΡΤΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ»: Κάλεσμα του Χορευτικού Τμήματος Δήμου Πατρέων για συμμετοχή

    Το Χορευτικό Τμήμα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, στο πλαίσιο των...