TAKHΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ: Υπερηφάνεια για τις Βαλαχά και Τάνταρου

    Ημερομηνία:

    Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τάκης Πετρόπουλος, με αφορμή τις παγκόσμιες επιτυχίες των κοριτσιών από την Πάτρα, στην Πυγμαχία και στον Στίβο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

    «Νοιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια για τις παγκόσμιες επιτυχίες των κοριτσιών πυγμάχων μας Ουρανίας Κάτζαρη και Μαρίας Γεωργοπούλου που, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής πυγμαχίας, κατέκτησαν σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ18 την 3η θέση στα 63 και 50 κιλά αντίστοιχα.

    Μεγάλη περηφάνια νιώθουμε επίσης για τις μεγάλες διακρίσεις, στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, των αθλητριών μας Μυρτώς Βαλαχά, που κατέχτησε τη 2η θέση στα 3.000 μ. και Ειρήνης Τάνταρου που κατέκτησε την 7η θέση στα 1.500 μ. πετυχαίνοντας ατομικό ρεκόρ, ενώ κατέκτησαν και οι δύο την 4η θέση στη σκυταλοδρομία.

    Θερμά συγχαρητήρια στις οικογένειες τους, στους συλλόγους τους, Μίλωνα, Παναχαϊκή και Πέλοπα και στους προπονητές τους Ηλία Πελεκούδα, Νίκο Πλέα και Ολυμπία Λυμπεράτου».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 28/6/2025

    13:30 ΑΝΤ1+ Formula 1 MSC Cruises Austrian GP Practice...

    ΠΑΤΡΑ: Δύο συλλήψεις για περιστατικά βίας σε βάρος 3 ανηλίκων! Πώς χτυπούσε 12χρονο και 8χρονο

    Δύο περιστατικά βίας κατά ανηλίκων έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τροχαίο μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ

    Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου (28/6) στην...