ΠΑΤΡΑ: «Δεν θα φύγει από την Ελλάδα η Ειρήνη, το είχε πει γιατί έχει πιεστεί φοβερά» – Τι λέει η δικηγόρος της

    Ημερομηνία:

    Την απόφαση να μην φύγει, τελικά, για το εξωτερικό, έλαβε η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου, η οποία «πρωταγωνιστεί» στην υπόθεση των πέντε νεκρών παιδιών στην Αμαλιάδα.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την δικηγόρο της, Βούλα Δημητριάδου, η 24χρονη δεν θα φύγει στη Γερμανία, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες.

    Παράλληλα, η δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου προσθέτει ότι τα πορίσματα κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια στους θανάτους των μωρών, ενώ αποκλείουν την εγκληματικά ενέργεια.

    Όσον αφορά τη μπλούζα του Παναγιωτάκη που παραδόθηκε τώρα στις Αρχές, η Παρασκευή Δημητριάδου λέει: «Η προσκόμιση αυτού του κατά παρένθεση πειστηρίου δεν επικοινωνήθηκε σωστά. Εδώ δεν εστιάζουμε στον χρόνο θανάτου, εδώ εστιάζουμε στο ότι παρουσίασε το παιδί μια συμπτωματολογία με πολλούς εμετούς ξεκινώντας από την οικεία. Το μπλουζάκι δεν είναι ένα παιδικό μπλουζάκι, είναι της εντολέως μου και χρησιμοποιήθηκε για να σκουπίσει τους εμετούς. Δεν είναι σημείο αναφοράς».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αύριο το διάγγελμα Μητσοτάκη για τη συνταγματική αναθεώρηση, θα προτείνει αλλαγές σε 70 από τα 120 άρθρα

    Το νήμα των πρωτοβουλιών για την εκκίνηση της διαδικασίας αναθεώρησης...

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα

    To Διακοπτό γιόρτασε σήμερα τον Πολιούχο του Αγιο Τρύφωνα...

    Μάχη με την κακοκαιρία και τη μεγάλη φωτιά στο κέντρο της πόλης έδωσε ο Δήμος Αγρινίου

    Μάχη έδωσε τις τελευταίες ώρες ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου...

    Πάτρα: Έξτρα προσβασιμότητα σε τέσσερις παραλίες – Εργα με 220.000 ευρώ

    Ενα σημαντικό έργο που στοχεύει στη βελτίωση της προσβασιμότητας...