Ο Δήμος Πατρέων για τους “αδέσποτους” τάφους

    Ημερομηνία:

    Από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου, Τμήμα Κοιμητηρίων και Αποτέφρωσης του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό εκ νέου, προς όλους τους πολίτες που διαθέτουν τάφο στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο  και στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο του Δήμου Πατρέων, ότι «βάσει του άρθρου 13, και του άρθρου 14 του Κανονισμού των Δημοτικών Κοιμητηρίων, αδέσποτοι θεωρούνται οι τάφοι των οποίων εξέλιπαν οι αρχικοί δικαιούχοι και οι κατιόντες αυτών καθώς επίσης και οι τάφοι για τους οποίους δεν έχουν καταβληθεί τα πάσης φύσεως τέλη και δικαιώματα από τους δικαιούχους για τριάντα χρόνια. 

    Ο Δήμος Πατρέων με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δύναται να κηρύξει αυτούς ως αδέσποτους και να τους  παραχωρήσει ελεύθερα σε νέους δικαιούχους.

    Παρακαλούνται όσοι δημότες έχουν εκκρεμότητες (τελών καθαριότητας ή φύλαξης οστεοφυλακίων κ.λπ.) να προσέλθουν προς τακτοποίηση στα γραφεία των Κοιμητηρίων.

    ICECAP

    Για τους ανωτέρω λόγους έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πατρέων e-patras.gr  στην ενότητα «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ», (https://e-patras.gr/el/enimerosi-dimoton-gia-kiryxi-adespoton-tafon-sta-…) η λίστα με τους αδέσποτους τάφους.

    Καλούνται όσοι πολίτες διαφωνούν με την κήρυξη κάποιου εκ των οικογενειακών  τάφων  ως αδέσποτου να προσέλθουν στα Δημοτικά  Κοιμητήρια με τον  τίτλο παραχώρησης που διαθέτουν.

    Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610- 521020».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 11ο όροφο ο Μπουπεντζά

    Ο Ααρόν Μπουπεντζά έπεσε από τον 11ο όροφο της...

    ΑΧΑΪΑ: Ο Μητροπολίτης που έχει facebook

     – «Η παρουσία της Εκκλησίας στα social media …...

    ΠΑΤΡΑ: 12 μήνες φυλάκιση χωρίς αναστολή, σε γυναίκα, για αρπαγή τσάντας

    Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών, χωρίς αναστολή, καταδικάστηκε σήμερα...