Λαύριο: Αμετανόητος ο καθηγητής για το φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο – «Δεν ξέρω αν θέλω να επιστρέψω στο σχολείο»

    Ημερομηνία:

    Αντιδράσεις προκάλεσε η κίνηση ενός καθηγητή στο Λαύριο να μοιράσει φυλλάδιο με ομοφοβικό περιεχόμενο σε μαθητές Γυμνασίου.

    Παρά τις αντιδράσεις, ο καθηγητής δεν μετανιώνει για την κίνησή του και σε δηλώσεις που έκανε το MEGA ανέφερε ότι δεν περίμενε να πάρει τέτοια τροπή η υπόθεση, καθώς έπειτα από καταγγελίες γονέων ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης, τον έθεσε σε αναστολή.

    Δεν μπορούμε να κρίνουμε τα κείμενα του Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου αλλά δεν μπορεί βέβαια να το κατανοήσει ο καθένας αυτό. Ο ντόρος που έγινε δεν έκανε κακό μόνο σε εμένα αλλά και στα παιδιά», είπε αρχικά ο καθηγητής στην εκπομπή Buongiorno και συνέχισε:

    «Ήταν άκομψο το γεγονός ότι ο υπουργός Παιδείας με έθεσε σε αργία χωρίς να μπορέσω πρώτα να εξηγήσω τι συνέβη. Ούτε που πρόλαβα να μιλήσω με τον διευθυντή του σχολείου. Δεν περίμενα ότι θα έπαιρνε τέτοια τροπή όλο αυτό, αλλά δεν μετανιώνω που έδωσα τα φυλλάδια. Δεν νιώθω αδικημένος με την απόφαση του υπουργείου. Είμαι 25 χρόνια στα σχολεία ως καθηγητής. Υπάρχουν μαθητές και γονείς που με στηρίζουν. Δεν ξέρω αν θα ήθελα να επιστρέψω στο σχολείο, θα το σκεφτώ».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επετειακή παράσταση στο Περί Σκιών από τον Χρήστο Πατρινό: «Ο Καραγκιόζης στην επανάσταση και οι ήρωες του 1821»

    Αφιέρωμα στην επανάσταση του ’21 με ηρωική-πατριωτική παράσταση θα...

    Εθελοντική αιμοδοσία στην Κρήνη την Κυριακή

        Ό Σύλλογος εθελοντών αιμοδοτών Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας ...

    Ο Δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και η Βουπρασία… απέκτησαν δημοτική αστυνομία – φωτο

    Ιστορική Πρεμιέρα για τη Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης ​Πραγματοποιήθηκε...

    ΔΕΕΠ Αχαΐας ΝΔ για Οδοντωτό: Να επιστρέψει στις ράγες άμεσα και με απόλυτη ασφάλεια

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ...