ΒΑΓΕΝΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΝΥΣΑΤΟΥ: Η υποκρισία και ο αριβισμός σε όλο του το μεγαλείο

    Ημερομηνία:

    Από την παράταξη της πλειοψηφίας στον Εμπορικό Σύλλογο λάβαμε το εξής:

    Δεν πέρασαν παρα λίγες ημέρες για να έχουμε πλήρη εικόνα του παζλ για τα όσα συνέβησαν υπόγεια στον Εμπορικό Σύλλογο.
    Με δήλωσή της η πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου κ. Διονυσάτου εσπευσε να προσχωρήσει στην Εμπορική ανανέωση του κ.Ρούπα γιατί διαπίστωσε οτι συμφωνούσε σε πολλά θέματα, φυσικά την δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες.
    Η υποκρισία και ο αριβισμός σε όλο του το μεγαλείο.
    Ο πιο αδαής κατάλαβε το παιχνίδι που παίζεται όλο αυτό το διάστημα από την παράταξη του κ.Ρούπα και την κ.Διονυσάτου.
    Αφού η κ. Διονυσάτου έγινε πρόεδρος με τις ψήφους της δικής μας παράταξης,(αφού της παραχώρησε τη θέση του ο κ. Βαγενάς) γιατί αυτή ήταν η συμφωνία που και η ίδια είχε υπογράψει,έκανε στροφή 180 μοιρών.
    Υλοποίησε το σχέδιο που είχε προαποφασίσει με τον κ. Ρούπα.
    Αποστασιοποιήθηκε από την παράταξή μας,δεν συγκαλούσε προεδρεία στο σύλλογο, δεν συνεργαζόταν με τον γραμματέα και ταμία, προέβη σε σειρά αντικαταστατικών ενεργειών όπως η μομφή στον ταμία που άμεσα δικαιώθηκε κ.α.
    Αυτός ήταν ο σχεδιασμός, η συνδικαλιστική πλεκτάνη να εκλεγεί πρόεδρος με τις ψήφους της παράταξής μας και στη συνέχεια να συνεργαστεί με τον κ.Ρουπα.
    Έτσι το Διοικητικό συμβούλιο το μετέτρεπαν σε αρένα συγκρούσεων και προσωπικών φιλοδοξιών αντί να ασχολείται με τα προβλήματα του εμπορικού κόσμου.
    Η αλήθεια έλαμψε το παιχνίδι απεκαλύφθη.
    Θα τους εμπιστευτεί ο εμπορικός κόσμος για την επίλυση των προβλημάτων;
    Φυσικά όχι..
    Γιατί όπως λέει ο λαός, “ανεμομαζώματα διαβολοσκορπίσματα”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το μυθιστόρημα «Λάθος Κεφάλι» παρουσιάζεται στην Πάτρα

    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Οι εκδόσεις Νήσος και το βιβλιοπωλείο Πίξελbooks σας προσκαλούν την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου και ώρα 20:30...

    Ισχύει ότι στις σχέσεις τα αντίθετα έλκονται; Η επιστήμη απαντά

    Από τις ρομαντικές κομεντί στο σινεμά μέχρι τα… Άρλεκιν, υπάρχει ένα...

    Είχε σχέση για 9 χρόνια με… ένα αεροπλάνο, αλλά τελικά χώρισαν

    Τέλος στη σχέση της με… ένα αεροπλάνο έδωσε μια...

    Σεξουαλική ζωή: Τι δυσαρεστεί το 50% των γυναικών

    Πρόσφατη έρευνα σχετικά με την σεξουαλική ζωή των γυναικών,...