ΣΥΡΙΖΑ: Τέλος οι Kasselistas από την Επιτροπή Νομιμοποίησης Συνέδρων – «Διαγραφές χωρίς αντίλογο» λέει ο πρώην πρόεδρος

    Ημερομηνία:

    Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 2 μετά τα μεσάνυχτα η έκτακτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), η οποία αποφάσισε κατόπιν ψηφοφορίας να τεθούν εκτός της Επιτροπής Νομιμοποίησης Συνέδρων οι Θάνος Μωραϊτης και Νίνα Κασιμάτη, δηλαδή οι δύο μόνοι εκπρόσωποι της πλευράς του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στη συγκεκριμένη Επιτροπή.

    Η αιφνιδιαστική συνεδρίαση της ΚΟΕΣ προέκυψε μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Επιτροπής Νομιμοποίησης Συνέδρων, όπου οι συμμετέχοντες από τη μεριά του κ. Κασσελάκη εγκαλούνται από την πλειοψηφία πως επιχείρησαν αφενός να πυροδοτήσουν το κλίμα, προκαλώντας κωλυσιεργία στη διαδικασία έγκρισης των εκλεγμένων συνέδρων και αφετέρου διαρρέοντας στοιχεία στον Τύπο για τα όσα συζητούνταν επί των προβληματικών Οργανώσεων, πριν ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις.
    Επειδή η ατμόσφαιρα στην Επιτροπή Νομιμοποίησης Συνέδρων μύριζε… μπαρούτι, αποφασίστηκε να συνεδριάσει ξαφνικά η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), για να διευθετήσει το ζήτημα, η οποία έθεσε εν τέλει εκτός τους δύο «Κασσελίστας».

    Η εξέλιξη αυτή σχολιάστηκε δυσμενώς από το επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη, καθώς πηγές προσκείμενες στον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν πως «διεξήχθη έκτακτη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ (τα μέλη της ενημερώθηκαν στις 23:00 και ξεκίνησε 23:15) με θέμα την αποπομπή του Θάνου Μωραΐτη και της Νίνας Κασιμάτη από την επιτροπή νομιμοποίησης, ώστε να συνεχίσουν να διαγραφούν συνέδρους και ολόκληρες οργανώσεις που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, χωρίς αντίλογο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Aυτό είναι το παλικάρι που βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του

    Νεκρός μέσα στο σπίτι του, εντοπίστηκε ένας 30χρονος που...

    Πύργος: Βγήκε από τη φυλακή και ξανάπιασε… δουλειά

    Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, τρεις και τον…...

    Σε κατάσταση λιμού επισήμως η πόλη της Γάζας, λέει όργανο υποστηριζόμενο από τον ΟΗΕ -Έντονη αντίδραση του Ισραήλ

    Για πρώτη φορά επιβεβαιώθηκε επισήμως η κατάσταση του λιμού...

    ΡΥΠΑΝΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ: Τι δηλώνει ο καθηγητής Φυσικής Ανδρέας Καζαντζίδης

    Οι πρόσφατες πυρκαγιές που έπληξαν την Πάτρα προκάλεσαν έντονη...