Πρωτοκλήτεια 2024 – Η Πάτρα υποδέχεται τη θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Βηματάρισσας

    Ημερομηνία:

    Όπως κάθε χρόνο ο μήνας Νοέμβριος είναι αφιερωμένος, στην Πάτρα, στον Πολιούχο της Απόστολο Ανδρέα, τον Πρωτόκλητο και η ιερά Μητρόπολη είθισται να διοργανώνει τις πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις των Πρωτοκλητείων.

    Την Κυριακή 17-11 στις 17.30 το απόγευμα θα λάβει χώρα στο πλαίσιο των Πρωτοκλητείων η υποδοχή της θαυματουργής εικόνας της Παναγίας της Βηματάρισσας από την Ιερά Μονή Βατοπαιδίου Αγίου Όρους που μεταφέρεται στην Πάτρα για να την προσκυνήσουν οι πιστοί και να λάβουν ευλογία.

    Τα Πρωτοκλήτεια θα κορυφωθούν το διήμερο 29 και 30 Νοεμβρίου 2024 με τον πάνδημο εορτασμό του Πολιούχου Αποστόλου Ανδρέου.

    Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στον καταυλισμό της Γαστούνης για τον ξυλοδαρμό του περιπτερά – Αναμένονται συλλήψεις

    Σύμφωνα με πληροφορίες του detegr, σήμερα Πέμπτη διμοιρίες της...

    Κρήτη: Αυτοκίνητο έπεσε σε τζαμαρία μίνι μάρκετ

    Αναστάτωση επικράτησε τις πρώτες πρωινές ώρες στο κέντρο του...

    Πάτρα: Στους δρόμους σήμερα οι μαθητές για την επέτειο της τραγωδίας των Τεμπών

    Κινητοποιήσεις με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη οργανώνουν οι μαθητές σχολικών...