Ο Ευάγγελος Αντώναρος παραιτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

    Ημερομηνία:

    Λίγη ώρα μετά τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Αντώναρος ανακοίνωσε ότι παραιτείται από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

    Το βράδυ της Παρασκευής (9.11.2024) ο Ευάγγελος Αντώναρος διαπληκτίστηκε έντονα με έναν υπάλληλο που βρισκόταν στην πόρτα του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ πιάνοντάς τον από το λαιμό.

    Περίπου στη μία τα ξημερώματα ο ίδιος ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ με μια ανακοίνωση μέσω Facebook:

    «Πριν από 3 λεπτά υπέβαλα την παραίτηση μου από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον συντονιστή της ΟΜ Αρτέμιδας όπου ανήκω.
    Δεν είμαι διατεθειμένος να “συμπορευθώ” ούτε λεπτό με τους κομματικούς πραξικοπηματίες που ολοκλήρωσαν σήμερα το προγραμματισμένο έγκλημα τους σε βάρος των δημοκρατικών διαδικασιών».

     

    «Μένω αμετακίνητα προσηλωμένος στις αρχές της δημοκρατίας και της προόδου προς όφελος του συνόλου της κοινωνίας. Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία για το μέλλον!» κατέληξε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μυστήριο με κλοπή – μαμούθ σε πολυτελές ξενοδοχείο της Ρόδου

    Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται έρευνα των αστυνομικών αρχών στη...

    Σία Αναγνωστοπούλου: Αποκλείω τη διάσπαση της Νέας Αριστεράς

    Για τη διάσταση απόψεων που υπήρξε στην κεντρική επιτροπή...

    ΠΑΤΡΑ: Εκτακτη ανακοίνωση του Δήμου για τα χρέη

    Από την Αντιδημαρχία Διοίκησης και Οικονομικών υπενθυμίζεται προς τους δημότες...