Ακτιβίστρια μιμήθηκε την Ιρανή φοιτήτρια κι έβγαλε τα ρούχα της στο κέντρο του Λονδίνου

    Ημερομηνία:

    Η ακτιβίστρια πολιτικών δικαιωμάτων Rokhsare Mkhani, πραγματοποίησε σήμερα ατομική διαμαρτυρία στην πλατεία Τραφάλγκαρ στο Λονδίνο.

    Φλίγκος

    Θυμίζουμε ότι οι Αρχές του Ιράν σε ανακοίνωσή τους έβγαλαν την νεαρή φοιτήτρια «ψυχικά άρρωστη»  και αγνοείται η τύχη της, ενώ σε μια ακόμη περίπτωση, η νεαρή από το Αφγανιστάν Arezo Khavari, αυτοκτόνησε λόγω ότι και αυτή επιπλήχτηκε να φορά υποχρεωτικά την μαντίλα της.

    Η κίνηση της Rokhsare Mkhani  σήμερα όπως δήλωσε ήταν να δείξει στον κόσμο ότι σε μια ελεύθερη κοινωνία το να περπατάς ακόμη και χωρίς ρούχα δεν μπορεί να είναι έγκλημα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Το βουλκανιζατέρ που εφημερεύει την Κυριακή

    Τα καταστήματα Βουλκανιζατέρ & Εμπορίας Ελαστικών του Συλλόγου μας...

    Αυτή είναι η νέα μονάδα για καρκινοπαθείς που χάρισε στο Νοσοκομείο Ρίου, η Μαριάννα Λάτση – ΦΩΤΟ

    Τη νέα δωρεά της στο Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε στις...

    Μύκητες: Η αόρατη απειλή «που μας τρώει από μέσα» – Πόσο πιθανό είναι να ζήσουμε πραγματικά το «The Last of Us»

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%cf%8d%ce%ba%ce%b7%cf%84%ce%b5%cf%82-%ce%b7-%ce%b1%cf%8c%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b5%ce%b9%ce%bb%ce%ae-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%cf%84%cf%81%cf%8e%ce%b5%ce%b9/