Τελικά… κλείνουν ΚΑΠΗ στην Πάτρα; Ιδού η απάντηση

    Ημερομηνία:

    Προ ημερών ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», της αντιπολίτευσης στον δήμο Πατρέων, κ. Πέτρος Ψωμάς, επισκέφθηκε το Γ΄ ΚΑΠΗ της πόλης και εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας λόγο για επερχόμενο κλείσιμο της δομής.

    Φλίγκος

    Η «Πολιτεία» το έψαξε παραπάνω και το συμπέρασμα είναι, ευτυχώς, ότι τελικά το ΚΑΠΗ δεν θα κλείσει, ούτε αυτό, ούτε κάποιο άλλο. Ωστόσο, τα όσα είπε ο κ. Ψωμάς δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα και τον κίνδυνο, καθώς είναι γεγονός ότι όλα τα ΚΑΠΗ του δήμου Πατρέων υπολειτουργούν σε βαθμό που αν είναι ανοικτά ή κλειστά είναι… μικρή διαφορά! Μαστίζονται και τα τέσσερα που υπάρχουν από την χαρακτηριστική έλλειψη προσωπικού, όπως αναφέρουν επιστήμονες οι οποίοι ασχολούνται σε αυτά ή ακόμα και ηλικιωμένοι οι οποίοι τα χρησιμοποιούν για να τονώσουν την καθημερινότητά τους.

    Όλοι περιμένουν να γίνουν προσλήψεις και να ξαναγεμίσουν οι δομές από κόσμο, πρόθυμο να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες. Ευτυχώς, υπάρχει το εθελοντικό κίνημα. Δηλαδή, εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν από τον χρόνο τους κι έτσι καλύπτονται κάποια κενά.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πλάκα: Έκλεβαν τουρίστες στο κέντρο της Αθήνας – 55χρονη είχε κρύψει πάνω από 1.200 ευρώ στο στόμα και τα μαλλιά της

    Σε πέντε συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για κλοπές προχώρησαν...

    Ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία την ερχόμενη εβδομάδα ανακοίνωσε το Κίεβο

    Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι η ανταλλαγή αιχμαλώτων και σορών στρατιωτών...

    Νέες ρυθμίσεις στα ενοίκια: Τι αλλάζει για κλειστά ακίνητα και εξοχικές κατοικίες

    Ένα από τα πιο πιεστικά κοινωνικά ζητήματα στην Ελλάδα παραμένει...

    Νέα εποχή για τις Πυραμίδες της Αιγύπτου: Το σχέδιο των $30 εκατ. που αλλάζει τον τουρισμό

    Μια νέα εποχή ξημερώνει για τις Πυραμίδες της Γκίζας, καθώς το εμβληματικό...