Αγρίνιο: Θα του φάω την ψυχή όπως έφαγε της Δώρας, λέει ο σύντροφος της 43χρονης

    Ημερομηνία:

    «Είναι κρίμα να φεύγουν οι ψυχές τόσο άδικα από έναν εγκληματία που σκοτώνει χωρίς να σκέφτεται» δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο σύντροφος της Δώρας, της 43χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε στο Αγρίνιο.

    «Θα του φάω την ψυχή όπως έφαγε την ψυχή της Δώρας. Και που ζει, τζάμπα ζει. Τον φυλάνε στην Ασφάλεια Αγρινίου για ποιο λόγο; Μην πάθει κάτι; Αυτός ο άνθρωπος δεν είναι για λύπηση, είναι εγκληματίας και όσα λέει η οικογένειά του είναι ψέματα» είπε στον ΑΝΤ1.

    Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι εκτός από τη Δώρα, ο 30χρονος δράστης είχε απειλήσει και τον ίδιο τηλεφωνικά «αλλά από κοντά ήταν παιδάκι».

    Συγκινημένος, τέλος, καθώς επρόκειτο να αρραβωνιαστεί με τη Δώρα, ο σύντροφός της είπε «τα όνειρα πήγα χαμένα σε ένα λεπτό. Θα μου ξαναφέρει κανείς τον άνθρωπο μου πίσω;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    EΛ.ΑΣ.: Μηδενική ανοχή στη μη χρήση κράνους – Ενημερωτική δράση στη Ναυπακτία

    Με επιτυχία υλοποιήθηκε στις 20-8-2025, ενημερωτική δράση, στη Ναυπακτία,...

    Δορυφορικά δεδομένα αποκαλύπτουν: Σημαντική αύξηση θερμοκρασίας εδάφους μετά τις πυρκαγιές σε Δυτική Αχαΐα και Πάτρα – ΧΑΡΤΗΣ

    Δορυφορικά δεδομένα καταδεικνύουν πως η καταστροφή δασικής βλάστησης λόγω πυρκαγιάς συνεπάγεται...

    Αναποδογύρισε τουριστικό λεωφορείο κοντά στον Νιαγάρα: Τουλάχιστον πέντε νεκροί και δεκάδες τραυματίες, δείτε βίντεο

    Τουλάχιστον 5 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο...