Άμπι Κλάνσι: Με καυτά κόκκινα εσώρουχα έδεσε τον Πίτερ Κράουτς σε τραπέζι μπιλιάρδου αλλά το τέλος… πόνεσε

    Ημερομηνία:

    Την Άμπι Κλάνσι επέλεξε γνωστή εταιρεία εσωρούχων για να πρωταγωνιστήσει μαζί με τον σύζυγό της, Πίτερ Κράουτς, στη χριστουγεννιάτικη διαφήμισή της.

    Το νεαρό μοντέλο φαίνεται στη διαφήμιση να φοράει καυτά κόκκινα εσώρουχα και να στέλνει μηνύματα στον σύζυγό της, ο οποίος, την ίδια ώρα, παίζει μπιλιάρδο με φίλους του.
    Όταν η Κλάνσι, όμως, αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και ότι ο Κράουτς την είχε «στήσει, ανέλαβε δράση.

    Αφού εντόπισε σε ποια παμπ ήταν, πήρε ένα μαστίγιο στα χέρια και μόνο με τα εσώρουχα πήγε στο μαγαζί για να του ζητήσει τον λόγο.

    Στη θέα της γυναίκας του ο Κράουτς τα έχασε με την Άμπι Κλάνσι να τον δένει πάνω στο τραπέζι του μπιλιάρδου και να λικνίζεται πάνω του.

    Το τέλος, όμως, της διαφήμισης ήταν επώδυνο γιατί η Κλάνσι πήρε μια μπάλα, την έστησε ανάμεσα στα πόδια του Κράουτς και τη χτύπησε.

    Δείτε το βίντεο:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...