Τα αποκαλυπτήρια του κόμματος Κασσελάκη

    Ημερομηνία:

    Οργασμός επικρατεί στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη προκειμένου να ετοιμαστεί η διακήρυξη και να παρουσιαστεί και το όνομα του κόμματος, το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου. Η 24η αποκλείστηκε λόγω του α ´ γύρου των εκλογών για πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ. Σε κάθε περίπτωση ο στόχος είναι έως τα τέλη Νοεμβρίου να κάνει πρεμιέρα το νέο κόμμα. Την 1η Δεκεμβρίου στον δεύτερο γύρο των εκλογών θα εκλεγεί και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και θα αρχίσουν επίσημα οι παράλληλες πορείες.

    Το όνομα αυτού!

    Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκίνησε και την νέα πλατφόρμα του, todikomaskinima.gr με τίτλο «Ένα κίνημα γεννιέται». Καλεί τους υποστηρικτές του να εγγραφούν μέλη και να κάνουν προτάσεις για το όνομα. Έχουν σταλεί αρκετές και συνεχίζουν να φτάνουν. Οι λέξεις που επαναλαμβάνονται είναι «κίνημα», «προοδευτικό κόμμα», «δημοκρατικό» κλπ. Δεν θα εμπεριέχει την λέξη αριστερά. Ο Κασσελάκης τοποθέτησε το κόμμα του στον καντροαριστερό χώρο, με ευρύτητα θέσεων χωρίς αγκυλώσεις, όπως λένε χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του στο newsIT.

    Στο Μέγαρο

    Γίνεται έρευνα και για το χώρο, όπου θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια. Ένας από αυτούς που συζητείται είναι το Μέγαρο Μουσικής. Ταυτόχρονα συνεχίζεται η έρευνα και για τα νέα γραφεία στα οποία θα μετακομίσει ο Στέφανος Κασελάκης με το επιτελείο του και τους εθελοντές καθώς στο κτίριο του Ταύρου αν και του αρέσει πάρα πολύ, το συμβόλαιο λήγει στις 3 Δεκεμβρίου και από τις 6 παραδίδεται σε άλλον εκμισθωτή. Έχουν βρεθεί δύο χώροι, στο Γκάζι και στον Κεραμεικό που έχουν αυτό το μετα-βιομηχανικό στυλ που αρέσει στον Κασσελάκη. Τις επόμενες ημέρες θα καταλήξει ποιο του αρέσει πιο πολύ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ‘Εξαλλος ο Γιαννακόπουλος μετά την ήττα από τον Άρη: «Παίκτες, προπονητές ντροπή σας! Να παραιτηθείτε όλοι»

     O ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού μετά την ήττα από τον Άρη...

    Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του συζύγου της Καλομοίρας για τα γενέθλιά της: «Σ’ αγαπώ»

    Δημόσια ερωτική εξομολόγηση έκανε ο σύζυγος της Καλομοίρας στην ίδια για...

    Ληστεία-θρίλερ στην Κατερίνη: Του άρπαξαν το όχημα, τον παρέσυραν και εξαφανίστηκαν με κοσμήματα αξίας €300.000

    Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφικό θρίλερ εκτυλίχθηκαν το βράδυ της...