Νεκρή 34χρονη επιβάτιδα σε σύγκρουση αυτοκινήτων

    Ημερομηνία:

    Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο γυναίκες, ενώ τραυματισμένη απεγκλωβίστηκε ακόμη μια επιβαίνουσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, συνεπεία τροχαίου, λόγω σύγκρουσης με άλλο αυτοκίνητο, στο 7ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Ξάνθης – Σταυρούπολης.

    Επί τόπου έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 οχήματα, που απεγκλώβισαν τρεις γυναίκες από το ένα αυτοκίνητο, δύο χωρίς τις αισθήσεις τους και άλλη μία τραυματισμένη. Στο ίδιο αυτοκίνητο υπήρχε και ένα μικρό παιδί, το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

    Δυστυχώς, η μία από τις δύο γυναίκες που απεγκλωβίστηκαν χωρίς αισθήσεις, μία 34χρονη επιβάτιδα του αυτοκινήτου, υπέκυψε στα τραύματα της.

    Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Θεσσαλονίκη, Ανδρονίκη Ζαφειρίου, η πλαγιομετωπική σύγκρουση, πιθανώς λόγω του ολισθηρού οδοστρώματος, έγινε έγινε στις 07:50 της Παρασκευής

    Στο άλλο όχημα οδηγός ήταν ένας άνδρας, ο οποίος τραυματίστηκε, αλλά δεν χρειάστηκε να γίνει απεγκλωβισμός του, καθώς βγήκε μόνος από το αυτοκίνητο του.

    Οι δυο γυναίκες και το νήπιο από το ένα όχημα και ο άνδρας οδηγός του άλλου αυτοκινήτου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ξάνθης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κρίση μέσης ηλικίας: Οι 5 πιο κοινοί μύθοι που πρέπει να σταματήσουμε να πιστεύουμε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%bc%ce%ad%cf%83%ce%b7%cf%82-%ce%b7%ce%bb%ce%b9%ce%ba%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%bf%ce%b9-5-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%ce%bf%ce%af-%ce%bc%cf%8d%ce%b8/

    Η ημέρα και οι ώρες των ευρωπαϊκών ρεβάνς για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

    Μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα ήταν ο...

    Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,5 Ρίχτερ στις ακτές της νότιας Αμερικής – Ανταρκτικής

    Σεισμός μεγέθους 7,5 Ρίχτερ έπληξε την Πέμπτη το Drake Passage,...

    Η Αλεξάνδρα Νίκα δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

    Τις πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο της με τον Κωνσταντίνο...