ΠΟΠΗ – ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ: «Ζήλευε γιατί με φλέρταρε άλλη γυναίκα”

    Ημερομηνία:

    Οι σχέσεις μεταξύ των δύο γυναικών το τελευταίο διάστημα ήταν  έκρυθμες, εξαιτίας του φλερτ, όπως η ίδια υποστηρίζει, που δεχόταν από άλλη γυναίκα και αυτό εξόργιζε την Ειρήνη.

    Σύμφωνα με την μητέρα του Παναγιωτάκη, το γεγονός αυτό εξόργισε την Ειρήνη, ενώ μία ανθοδέσμη που δέχτηκε από τη γυναικά που τη φλέρταρε, οδήγησε την κατάσταση σε συνεχόμενους καβγάδες.

    «Είμαι εξουθενωμένη, κατέθετα για 6 ώρες στο τμήμα του Ανθρωποκτονιών. Είπα τα πάντα για τη ζωή μου. Ό,τι έχω ζήσει από μικρή ηλικία. Για τους γονείς μου, τα αδέρφια μου, τον πρώην άντρα μου, τα παιδιά μου και φυσικά τον θάνατο του γιου μου», λέει  η μητέρα του Παναγιωτάκη, Πόπη και συνεχίζοντας υποστηρίζει: «Η Ειρήνη ζήλευε γιατί υπήρχε μια γυναίκα που με φλέρταρε. Μάλιστα, μου είχε στείλει στο σπίτι μία μεγάλη ανθοδέσμη και αυτό την εξόργισε. Εντάξει, από την μία είχε και δίκιο, γιατί δεν ήταν ωραίο όλο αυτό. Η γυναίκα αυτή γνώριζε ότι είμαι με την Ειρήνη, παρόλα αυτά με φλέρταρε. Από εκεί ξεκίνησε όλη η φασαρία με τους τσακωμούς. Εγώ δεν ανταπέδωσα στο φλερτ, μόνο τα λουλούδια δέχτηκα. Αυτό έγινε πριν πεθάνει ο Παναγιωτάκης. Δεν θυμάμαι πόσο διάστημα πέρασε από την ημέρα, που μου έφερε η γυναίκα αυτή την ανθοδέσμη μέχρι την μέρα, που πέθανε ο μικρός.

    Για τον θάνατο του Παναγιωτάκη αυτό που είπα στους αστυνομικούς είναι ότι τον βρήκα «μελανιασμένο στην αριστερή μεριά, με την γλωσσίτσα του έξω».

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τον απάτησε η γυναίκα του, την πλήρωσε το ξενοδοχείο

    Ιδιαίτερα εκδικητικός φάνηκε άπιστος σύζυγος σύμφωνα με τα βρετανικά...

    Τρεις τρόποι για να έρθετε σε οργασμό χωρίς σεξουαλική επαφή

    Πιθανότατα συνδέετε τους οργασμούς με τη σεξουαλική επαφή –...

    Γυναίκα καθυστέρησε ληστή κάνοντάς του στοματικό έpωτα

    Η 35χρονη βρήκε αυτόν τον τρόπο για να τον...

    Ανακαλύφθηκε το πιο μακρινό κβάζαρ στο σύμπαν – Η θηριώδης μαύρη τρύπα στο κέντρο του – ΦΩΤΟ

    Το πιο μακρινό και άρα πιο πρώιμο κβάζαρ (λαμπρό ενεργό γαλαξιακό...