Τραγωδία στα Τέμπη: Χάθηκε το βίντεο φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας

    Ημερομηνία:

    Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η έρευνα για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών καθώς υπάρχουν προβλήματα σχετικά με το οπτικό υλικό που έχει φτάσει στα «χέρια» των αρχών.

    Συγκεκριμένα, το υλικό που έστειλε ο ΟΣΕ στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και σε εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού για να ερευνήσει τις ακριβές συνθήκες που έγινε το δυστύχημα των Τεμπών, δεν συμπεριλαμβάνει το βίντεο που δείχνει την εμπορική αμαξοστοιχία να φορτώνεται στον σταθμό της Θεσσαλονίκης.

    Φλίγκος

    Ο εφέτης – ανακριτής της Λάρισας, Σωτήρης Μπακάϊμης, είχε ζητήσει εξ’ αρχής το συγκεκριμένο βίντεο που όπως φαίνεται μάλλον έχει χαθεί. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο είναι απαραίτητο για την έρευνα, μιας και αυτό θα δείξει αν στην εμπορική αμαξοστοιχία υπήρχε παράνομο ή μη δηλωμένο υλικό που θα μπορούσε να προκαλέσει την τόσο μεγάλη έκρηξη μετά την σύγκρουση των τρένων, σύμφωνα με το ALPHA. Υπενθυμίζεται πως από την έκρηξη που προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά, απανθρακώθηκαν 5 ως 7 άτομα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ανάλυση Axios: Ο Μασκ έχει τα χρήματα, αλλά ο Τραμπ έχει την εξουσία

    Την παγκόσμια κοινότητα έχει απασχολήσει η πρόσφατη διαμάχη μεταξύ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με...

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών συμμετείχε στη NAFSA Annual Conference & Expo 2025

    Το Πανεπιστήμιο Πατρών, πιστό στις αρχές της εξωστρέφειας και της...

    Κολομβία: Δολοφονική επίθεση σε υποψήφιο πρόεδρο – Τον πυροβόλησαν δύο φορές στο κεφάλι, συνελήφθη 15χρονος

    Θύμα δολοφονικής επίθεσης έπεσε το Σάββατο ο υποψήφιος για την...

    Ιδού το νέο Nissan Leaf – Πότε θα έρθει στην Ελλάδα;

    Όπως έχει ανακοινωθεί, η εκδήλωση για την επίσημη αποκάλυψη...