Πάτρα: Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια της Γαρυφαλλιάς στην κηδεία της – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε σήμερα, Σάββατο (16/11), η κηδεία της άτυχης Γαρυφαλλιάς. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στην 41χρονη, που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της στην Πάτρα, ενώ στην τελετή, τραγικές φιγούρες ήταν οι γονείς και τα αδέλφια της άτυχης γυναίκας.

    Τι δήλωσαν άνθρωποι από το περιβάλλον της 

    «Ήταν ένα κορίτσι, μέσα στη χαρά και τον σεβασμό. Ένα στολίδι για το χωριό μας. Όλη η οικογένεια», ανέφερε μια κυρία που παρευρέθηκε στην κηδεία.

    Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος.

    Υπενθυμίζεται πως η 41χρονη έδωσε πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ, όπου νοσηλευόταν, για να κρατηθεί στη ζωή μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη από τον σύντροφό της, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Η οικογένεια της γυναίκας έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος, αλλά παρά την οδύνη που περνά, πήρε την απόφαση να δωρίσει τα όργανα του θύματος. Ο δράστης της επίθεσης έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, ωστόσο μετά τον θάνατο της 41χρονης αναμένεται να αλλάξει το κατηγορητήριο εις βάρος του.

    Το άγριο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (3/11), όταν ο 49χρονος έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο με την πρώην σύντροφό του. Φεύγοντας από το δωμάτιο, έστησε «καρτέρι» στην 41χρονη για να της επιτεθεί, όπως αποδεικνύεται σε αποκαλυπτικό βίντεο που κρατούν στα χέρια τους οι αστυνομικοί. Όταν το θύμα βγήκε, τότε ο 49χρονος την χτύπησε άγρια στο κεφάλι και την κλώτσησε, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει με σφοδρότητα στο κράσπεδο. Αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό, ο 49χρονος κάλεσε το ΕΚΑΒ υποστηρίζοντας πως δεν εμπλέκεται στο επεισόδιο και απλά την βρήκε έτσι στον δρόμο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Χαλκ Χόγκαν είχε βαπτιστεί 18 μήνες πριν τον θάνατό του – «Η πιο σημαντική μέρα της ζωής μου»

    Δεκαοκτώ μήνες πριν τον ξαφνικό θάνατό του σε ηλικία...

    Μητσοτάκης: Κρίσιμο το 2026, να μη χαθεί ούτε ένα ευρώ από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης

    Το ξεκάθαρο μήνυμα να μην χαθεί ούτε ευρώ από...

    Απολογισμός δράσεων Β’ Τριμήνου 2025 του Επιμελητηρίου Αχαΐας

       Το Επιμελητήριο Αχαΐας συνεχίζει με συνέπεια τη νέα του...