Κτηνωδία στην Ηλεία: Έριξαν κουτάβια σε ποταμό

    Ημερομηνία:

    Μέσα σε τσουβάλια και δεμένα εντοπίστηκαν πέντε κουτάβια στην παραποτάμια περιοχή του Αλφειού στα Μακρίσια στην Ηλεία, χθες το το μεσημέρι Κυριακή 17/11/2024.

    Η άμεση παρέμβαση του υπεύθυνου της Φιλοζωικής Κρεστένων «Νοιάζομαι» Διονύση Λιαρομάτη και των εθελοντών, που επέστρεφαν από το καταφύγιο και βρέθηκαν τυχαία μπροστά στο θέαμα, ήταν σωτήρια.

    Κτηνωδία στην Ηλεία: Έριξαν κουτάβια σε ποταμόΟι εθελοντές σύμφωνα με το ilialive.gr βρήκαν το πρώτο κουτάβι κοντά στον δρόμο και τα γαβγίσματα που άκουγαν τους οδήγησαν στην αποκάλυψη των δύο τσουβαλιών με τα υπόλοιπα ζώα.

    Μετά από δύσκολες προσπάθειες διάσωσης, λόγω της πρόσφατης βροχόπτωσης, που έκανε το σημείο ακόμα πιο δυσπρόσιτο, και με τη βοήθεια των υπαλλήλων της ΔΕΔΔΗΕ που έτυχε να περνούν από εκεί, τα κουτάβια διασώθηκαν.

    Τα κουταβάκια πλέον ηλικίας περίπου 2 μηνών και έχουν μεταφερθεί σε καταφύγιο ενώ σήμερα, Δευτέρα 18/11/2024 θα εξεταστούν από κτηνίατρο και θα γίνει και επίσημη καταγγελία στις αρμόδιες αρχές.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...