Υπάρχει μια απλή μέθοδος για να φτιάξετε νόστιμα και αφράτα αυγά σκραμπλ, μέσα σε λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ένα βασικό υλικό που πιθανότατα έχετε ήδη στην κουζίνα σας.
Το μυστικό συστατικό για να φτιάξετε νόστιμα και αφράτα scrambled eggs
Τίποτα δεν είναι καλύτερο το πρωί από ένα πιάτο με αφράτα αυγά σκραμπλ. Με τη σωστή συνταγή μπορείτε να κάνετε την παρασκευή αυτού του πιάτου ακόμη πιο εύκολη.
Η προσθήκη μαγιονέζας στα scrambled eggs μπορεί επίσης να τα κάνει πιο κρεμώδη λόγω του λίπους και της υγρασίας, γεγονός που επίσης τα εμποδίζει να στεγνώσουν, ένα κοινό πρόβλημα εάν μαγειρευτούν υπερβολικά. Η μαγιονέζα θα δώσει στα αυγά πολύ καλύτερη υφή και θα διευκολύνει το μαγείρεμα.
Πώς να φτιάξετε scrambled eggs με μαγιονέζα
- Προετοιμασία: Σπάστε τα αυγά και τοποθετήστε τα σε ένα μεσαίο μπολ. Χτυπήστε τα με ένα πιρούνι ή σύρμα, για 2 λεπτά μέχρι να έχετε ένα αφράτο μείγμα.
- Προσθήκη μαγιονέζας: Προσθέστε μια μικρή ποσότητα μαγιονέζας στο μείγμα των αυγών, περίπου μία ή δύο κουταλιές της σούπας για τέσσερα μεγάλα αυγά.
- Μαγείρεμα: Βάλτε ένα μεσαίο αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά σε χαμηλή ή μεσαία θερμοκρασία. Προσθέστε μια μικρή ποσότητα ελαίου στο τηγάνι και στη συνέχεια αφήστε το τηγάνι να ζεσταθεί πριν προσθέσετε το μείγμα αυγών. Ανακατέψτε τα αυγά τακτικά εάν θέλετε μικρά κομμάτια ή ανακατέψτε αργά εάν θέλετε μεγάλα κομμάτια.
Αν θέλετε πιο κρεμώδη αυγά, αποσύρετε από τη φωτιά όταν φαίνονται γυαλιστερά, καθώς αυτό θα τα βοηθήσει να διατηρήσουν περισσότερη υγρασία και να μην μαγειρευτούν υπερβολικά.