AXAΪΑ: Είχε βάλει αγγελία για να βρει γυναίκα και η “ερωμένη” του άρπαξε 15.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, απάτη που διαπράχθηκε σε βάρος άνδρα το έτος 2023 σε περιοχή του Αιγίου.

    Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος τριών ημεδαπών (μια γυναίκα – δυο άνδρες), τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

    Ειδικότερα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε με ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος είχε αναρτήσει αγγελία γνωριμίας και με το πρόσχημα σύναψης σχέσης μαζί του, τον έπεισε να καταβάλει τμηματικά από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του έτους 2023, σε τραπεζικούς λογαριασμούς των τριών κατηγορούμενων, το συνολικό χρηματικό ποσό των -15.179- ευρώ.

    Για τη διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκαν ενδελεχείς και συστηματικές έρευνες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, με αποτέλεσμα την εξιχνίαση της απάτης και την ταυτοποποίηση των τριών κατηγορουμένων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Sex therapy: Πέντε τρόποι για καλύτερο σεξ με τη σφραγίδα της επιστήμης

    Ενδεχομένως η επιστήμη και η έρευνα να ήταν ο...

    Η ανατριχιαστική συσκευή για τηλέφωνα που επιτρέπει τα φιλιά από απόσταση

    Το Remote Kiss, ένα περίεργο αξεσουάρ για τηλέφωνα που κυκλοφόρησε...

    Οι ερευνητές ίσως βρήκαν τον τρόπο να «φρενάρουν» τη γήρανση

    Πιο κοντά στο άπιαστο όνειρο της παντοτινής νεότητας; Νέα έρευνα αναλύει...