ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Γιορτή στο εκκλησάκι που έχει ταφεί ο Αγιος Γερβάσιος

    Ημερομηνία:

    Γιορτή έγινε στο εκκλησάκι, όπου έχει ταφεί ο Αγιος Γερβάσιος, στα Συχαινά Πατρών.

    Πολύς κόσμος συρρέει εκεί, όχι μόνο από την Πάτρα, ολόκληρη την Πελοπόννησο αλλά από όλη την Ελλάδα.

    ICECAP

    Τώρα γίνεται επέκταση του ναϋδρίου, που έκτισε ο Αγιος στις Παιδικές Κατασκηνώσεις, ώστε να μπορούν οι προσκυνητές να βρίσκονται εντός αυτού.

    Επέκταση του ναϋδρίου για προσκυνητές εντός αυτού

    Επέκταση του ναϋδρίου για προσκυνητές εντός αυτού

    Η Αναπλαστική Σχολή Πατρών δεν έχει οικονομική ευρωστία, δεν διαθέτει κινητή ή ακίνητη περιουσία, ούτε και χορηγούς

    Εχει, όμως, τους μαθητές του «παππούλη», τα πνευματικά παιδιά κι εγγόνια του, όπως και τους χιλιάδες πολίτες φίλους μα και πιστούς, οι οποίοι καλούνται να βοηθήσουν και να συνδράμουν χρηματικά .

    Ερχεται χειμώνας και πρέπει άμεσα να ολοκληρωθεί η επέκταση του Ιερού Προσκυνήματος, στο οποίο φυλάσσονται τα Αγια Λείψανα του θαυματουργού Αγίου Γερβασιου του δασκάλου των Πατρών.

    π. Γερβάσιος, Ν. Νικολόπουλος, Χ. Παρασκευόπουλος

    π. Γερβάσιος, Ν. Νικολόπουλος, Χ. Παρασκευόπουλος

    Στο εκκλησάκι βρέθηκε, μεταξύ άλλων, και ο πρώην βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος, όπου συνομίλησε για το εγχείρημα στον τάφο του Αγίου, με τα δύο του ανίψια του, παιδιά του αδερφού του. Τον π. Γερβάσιο Παρασκευόπουλο, πολλά χρόνια εκπαιδευτικό σε σχολεία της Πάτρας και τον Χαράλαμπο Παρασκευόπουλος, που είναι σήμερα πρόεδρος της Αναπλαστικής Σχολής Πατρών, την οποία και ίδρυσε ο Αγιος στην οδό Ιωνίας.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Youth Pass: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για την ενίσχυση των 150 ευρώ

    Οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ δικαιούνται οι νέοι που κατά το...

    To νέο ποδήλατο Mercedes-AMG είναι μια μοναδική εμπειρία οδήγησης

    Δεν πρόκειται απλώς για ένα ποδήλατο, αλλά για μια...

    Οι παλαιότερες χριστιανικές εκκλησίες που λειτουργούν ακόμα

    Οι χριστιανικές εκκλησίες, με την ιστορία τους που απλώνεται...

    ΑΑΔΕ: Λουκέτα και πρόστιμα σε γνωστές ταβέρνες και εστιατόρια για μη έκδοση αποδείξεων και μη διασύνδεση POS

    Συνεχίζονται οι αιφνιδιαστικές έφοδοι των ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων...