Σήμερα η κηδεία της Χαριτίνης – Η μάνα ζητά δικαίωση για τον χαμό των παιδιών της

    Ημερομηνία:

    Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της η χαροκαμένη μητέρα της Χαριτίνης και του Άκη που σκοτώθηκαν στο τροχαίο δυστύχημα που έγινε στις αρχές του μήνα στο Αγρίνιο καθώς ζητά δικαίωση για τον χαμό των δύο παιδιών της.

    «Δικαιοσύνη. Να δικαιωθούν αυτές οι ψυχούλες. Τα παιδάκια μου», λέει η μητέρα συντετριμμένη στον ΑΝΤ1.

    «Τρεις εβδομάδες πολέμησε το κοριτσάκι μου. Πολύ μεγάλο αγώνα. Τα μεγάλωσα με πολλή αγάπη. Και να έρθει κάποιος να μου κλείσει το σπίτι και να μου σκοτώσει δύο παιδιά; Πουθενά δεν έφτιαξε το παιδάκι μου» συγκλονίζει μιλώντας για την Χαριτίνη που νοσηλευόταν τόσο καιρό στη ΜΕΘ και έδινε σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το τροχαίο.

    «Ο γιος μου, μου είπε ότι θα πάει να πάρει έναν καφέ και πήρε και την αδερφούλα του. Και δεν επέστρεψαν ποτέ ξανά. Τι τους αφήνουν έξω; Να αλλάξει ο νόμος και να μείνει ισόβια στη φυλακή», συνεχίζει η μητέρα των δύο αδελφών.

    Υπενθυμίζεται πως το τροχαίο δυστύχημα έγινε στον κόμβο της Μεγάλης Χώρας στο Αγρίνιο όταν αυτοκίνητο που επέβαινε μία οικογένεια Ρομά παρανόμησε και χτύπησε το δίκυκλο στο οποίο επέβαιναν τα 2 αδέλφια.

    Ο Άκης σκοτώθηκε ακαριαία ενώ η αδελφή του άφησε την τελευταία της πνοή μετά από 3 εβδομάδες, βυθίζοντας στον θρήνο την οικογένειά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέος ΚΟΚ: Πόσο πάει το «πορτοκαλί» φανάρι;

    Η μόνη περίπτωση που επιτρέπεται η διέλευση, είναι όταν το όχημα βρίσκεται...

    Ο Έλληνας εφοπλιστής με τα εκατομμύρια κέρδη και την τρέλα του

    Ο εφοπλιστής και επιχειρηματίας Χάρης Βαφειάς κατάφερε μέσα στα τελευταία χρόνια...

    Η ΒΙΚΟΣ COLA στη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ της Πάτρας! Μπράβο στην εταιρεία αναψυκτικών

    Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Cola η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο...

    Κρίση στο γάμο του εφοπλιστή Αλέξανδρου Σαρακάκη και της Ρενάτας Καρρά

    Eνα από τα πιο ωραία, ταιριαστά και μέχρι πρότινος...