ΠΑΤΡΑ: Νέο “κόλπο” με τους υαλοκαθαριστήρες! Σε “γδύνουν” στην στιγμή! Σε ποιές περιοχές “χτυπούν”

    Ημερομηνία:

    Έρχονται για να σου φτιάξουν τους υαλοκαθαριστήρες του αυτοκινήτου σου, έχοντας όμως σαν πραγματικό τους σκοπό να αρπάξουν ότι μπορέσουν και ότι βρουν.

    Ο λόγος για μια ομάδα ατόμων Ρομά που το τελευταίο διάστημα δρουν κυρίως στο παρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, έχοντας την δική τους μεθοδολογία.

    Η μέθοδος τους είναι η εξής: Έρχονται έχοντας στα χέρια τους υαλοκαθαριστήρες, έχοντας σταμπάρει αυτοκίνητα στα οποία είναι φθαρμένοι ή αν δεν βρουν τέτοια οχήματα δεν διστάζουν να τους χαλάσουν οι ίδιοι για να πείσουν τα θύματα τους.

    Με πιεστικό ύφος ζητούν από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών να αλλάξουν τους υαλοκαθαριστήρες, παίρνοντας τους ως αντίτιμο 10 και 15 ευρώ. Όταν τους πείθουν με τα πολλά ο ένας κάνει τη δουλειά και οι άλλοι ψάχνουν δήθεν ότι βοηθάνε εντός του οχήματος και αρπάζουν ότι βρουν που να έχει κάποια αξία.

    Θύματα της σπείρας αυτής έχουν πέσει κυρίως ηλικιωμένοι, ενώ την δράση τους την γνωρίζει καλά και η Αστυνομία που πρόκειται να λάβει τα μέτρα της. Σημειώνουμε ότι ο χώρος στάθμευσης του ΠΓΝ Πατρών είναι απέραντος, τα οχήματα που παρκάρουν εκεί σε καθημερινή βάση εκατοντάδες και όλα αυτά είναι βούτυρο στο ψωμί της σπείρας για να πετύχουν τον στόχο τους.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Δύο γυναίκες και ένας άνδρας σώθηκαν χθες στα Αραχωβίτικα! Αμεση δράση του ναυαγοσώστη

    Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Κυριακής, γύρω στις 18:00,...

    ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ: Αυτά ισχύουν για τις κλήσεις! Αρθρο του αντιδημάρχου Διονύση Πλέσσα

    Άρθρο του Αντιδημάρχου Διοίκησης και Οικονομικών, Διονύση Πλέσσα   Θα...

    Δέσποινα Μοιραράκη: Κάνει διακοπές στη Λευκάδα

    Στη Λευκάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Δέσποινα Μοιραράκη, απολαμβάνοντας ένα διάλειμμα...

    ΠΙΝΑΚΑΣ: Δείτε ποια περιοχή της Πάτρας είχε χθες την υψηλότερη θερμοκρασία

    Πρωταθλήτρια ζέστης αναδείχθηκε η Δυτική Ελλάδα, χθές καθώς στις...