Τζάκρη: «Αξιοθρήνητος ο Πολάκης, κρατάει το φανάρι σε άλλους – Θα έρθουν κι άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη»

    Ημερομηνία:

    Στις τελευταίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από την εκλογή του Σωκράτη Φάμελλου στην προεδρία του κόμματος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η ανεξάρτητη βουλευτής, Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης (26/11).

    «Καταρχάς η εποχή του κ. Φάμελλου δεν ξεκίνησε χθες με την εκλογή του, αλλά πριν από 3 εβδομάδες με τα όσα έγιναν σε αυτό το Συνέδριο με τη γαλατική ευγένεια που έχει συγκλονίσει όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη, και νομίζω ότι έκτοτε ο κ. Φάμελλος όπου και να πάει, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό, είτε στο χωριό του στην Σίνδο, θα έχει στο πέτο του ως παράσημο αυτόν τον ατιμωτικό τρόπο εκλογής», σχολίασε αρχικά η κυρία Τζάκρη, προσθέτοντας:

    Σε ερώτηση για τον Παύλο Πολάκη, απάντησε το εξής:

    «Νομίζω ότι ο κ. Πολάκης, μιλώντας για την έντιμη Ελλάδα και συμμετέχοντας ο ίδιος σε ατιμίες, σε αυτήν τη διαδικασία θα είναι σαν να κρατάει το φανάρι σε άλλους στο πραξικόπημα και αυτήν τη στιγμή είναι αξιοθρήνητος. Έκανε τα όρη σώπατα που λένε στην Κρήτη και τώρα πληρώθηκε με το ίδιο νόμισμα, γιατί έτσι απαντάει η γραφειοκρατία, δεν κάνει εξαιρέσεις σε κανέναν».

    «Θα έρθουν κι άλλοι από τον ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη – Φυσικά θα κάνουμε συνεργασίες και με το ΠΑΣΟΚ»

    Αναφορικά με το νέο κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη, επεσήμανε πως θα λάβει χώρα ιδρυτικό Συνέδριο για το «Κίνημα Δημοκρατίας» το οποίο θα είναι και καταστατικό και δημιουργήθηκε έξω από κλειστές πόρτες εξαιτίας της «αλητείας αυτής της νομενκλατούρας» όπως τη χαρακτήρισε.

    Τέλος, σε ερώτηση για πιθανές συνεργασίες, η κ. Τζάκρη απάντησε καταφατικά όσον αφορά τους όμορους χώρους του «Κινήματος Δημοκρατίας», δηλαδή «και με το ΠΑΣΟΚ και με τα άλλα κόμματα της προοδευτικής παράταξης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΕ ΕΞΑΡΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Διαδικτυακές απάτες… με ερωτισμό

    Διαδικτυακές απάτες με «άρωμα» ερωτισμού. Αυτοί οι επιτήδειοι δεν εμφανίζονται ούτε...

    Πάτρα: Τελειώνει η ανάπλαση του ιστορικού κέντρου

    Στην τελική φάση εισέρχεται η Ανάπλαση του Ιστορικού Κέντρου...

    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η γνωστή Πατρινή που επιχείρησε το “τέλος”…. δύο φορές

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: https://toloukoumi.gr/%cf%83%cf%85%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%bf%ce%bd%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%b2%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%ce%bf-%ce%b7-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd/

    Πάτρα: Δύο διαγνωστικά κέντρα ζητούν…. χρήμα! Για να μείνουν… όρθια

    Εντείνονται οι διεργασίες στον χώρο των διαγνωστικών κέντρων -και...