«Πάντα η Αλεξάνδρεια»: Ο Δημήτρης Στεφανάκης παρουσιάζει στην Πάτρα το νέο του βιβλίο

    Ημερομηνία:

    Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις Μεταίχμιο μας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Δημήτρη Στεφανάκη με τίτλο «Πάντα η Αλεξάνδρεια».

    Φλίγκος

    Η πολυαναμενόμενη συνέχεια του μπεστ σέλερ «Μέρες Αλεξάνδρειας» από τον βραβευμένο και πολυμεταφρασμένο Δημήτρη Στεφανάκη.

    Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του βιβλιοπωλείου (πεζόδρομος Βούρβαχη 3, τηλ: 2610 624 916) τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.

    Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι Κρίστυ Κουνινιώτη και Ελευθερία Μακρυγένη. Διαβάζει η Αγγελική Στεφανάκη.

    ICECAP

    Ο Δημήτρης Στεφανάκης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
    Περιγραφή

    Το καλοκαίρι του 1961 η Αλεξάνδρεια δεν είναι πια η πόλη της ακμής αλλά το τοπίο μιας αντιπαράθεσης με την Ιστορία. Μετά τον αδόκητο χαμό του πατέρα της και την απώλεια της οικογενειακής περιουσίας η Δάφνη Χάραμη ατενίζει τον ορίζοντα της φυγής από την Αίγυπτο του Νάσερ, νιώθοντας πως θα αφήσει πίσω της ένα πολύτιμο κομμάτι ζωής. Από έναν κόσμο που βυθίζεται στα βαθιά νερά του χρόνου ο Δημήτρης Στεφανάκης διασώζει τη φωτεινή αίσθηση για τη ζωή.

    Δεν υπήρχε πια Κωστής Χάραμης και η ίδια δεν ήταν η κόρη του μεγιστάνα των αιγυπτιακών τσιγάρων. Η έπαυλη της οδού Αββασιδών που αναγνώριζε για σπίτι της έγινε ένα ξένο οίκημα στο οποίο δεν της επιτρεπόταν πια να πατήσει το πόδι της.
    Η ίδια η Αλεξάνδρεια έγινε ξένη και αφιλόξενη, μια πόλη σκιών και ψιθύρων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Δήμος Πατρέων για την 77η επέτειο της Νάκμπα

    Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρονται τα εξής: Η ετήσια...

    Νικόλαος Ντε Γκρες – Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Στη Νίσυρο με την Axion Hellas

    Η Axion Hellas, ο Νικόλαος Ντε Γκρες και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου βρέθηκαν στη Νίσυρο στο πλαίσιο...

    Ακριβότερα κατά 6,5% τα ακίνητα το 2024 – Οι τιμές ανά περιοχή

    Ανοδική ήταν η πορεία στις τιμές πώλησης των ακινήτων...

    Οι πρώτες ενδείξεις παραγωγής υπερ-πλεονασμάτων και το 2025

    Το υπουργείο Οικονομικών έχει αναθεωρήσει προς τα πάνω τον...