Σάλος σε ενορία της Αθήνας: «Διέδωσαν φήμες για να με βλάψουν» απαντά η παπαδιά στα όσα λέγονται για την «διπλή» ζωή της

    Ημερομηνία:

    Απάντηση δίνει η 35χρονη παπαδιά, καθώς και ο δικηγόρος της, ο οποίος τόνισε πως ακούστηκαν φοβερά ψεύδη που δεν προκύπτουν από πουθενά, ενώ δεν υπάρχει καταγγελία σε καμία Μητρόπολη, αναφορικά με τα όσα λέγονται για την «διπλή» ζωή της.

    Όπως επίσης ανέφερε ο δικηγόρος της κ. Παναγούδης, θα κινηθούν νομικά κατά όσων διακινούν ανυπόστατες φήμες για την πελάτισσά του, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

    Τι λέει η 35χρονη

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σήμερα η 35χρονη πρεσβυτέρα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει καταναλώνοντας χάπια. Άνθρωποι από το οικογενειακό περιβάλλον την πρόλαβαν και την μετέφεραν στο νοσοκομείο.

    Όπως ανέφερε η 35χρονη παπαδιά στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: «Είχα Άγιο που σώθηκα σήμερα, δεν αντέχω τα ψέματα που γράφτηκαν, είναι όλα ψέματα, δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ, 12 ώρες για να ζήσουμε αξιοπρεπώς. Κάποιοι διέδωσαν φήμες για να με βλάψουν, να βλάψουν το σπίτι μου και τα παιδιά μου, δεν είναι τίποτα επίσημο. Απαιτώ να σταματήσει εδώ όλο αυτό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ασφαλή τα τρόφιμα στην ελληνική αγορά – Πάνω από 97% συμμόρφωση στους ελέγχους υπολειμμάτων φυτοπροστατευτικών

    Σε υψηλό επίπεδο ανέρχεται το ποσοστό ασφάλειας των τροφίμων στην ελληνική...

    Πάτρα: Η διακοπή συνεργασίας γνωστής δημοσιογράφου με την “Πελοπόννησο” προκάλεσε ερωτηματικά – φωτό

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%ae-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ae%cf%82-%ce%b4/

    Ώρα μηδέν για τα αγροτικά μπλόκα: Κάντε διάλογο, όχι στην ομηρεία της αγοράς, το μήνυμα του επιχειρηματικού κόσμου

    Νέα δεδομένα για τις αγροτικές κινητοποιήσεις δημιουργεί η άρνηση...

    Αντιμέτωποι με έξι κακουργήματα οι συλληφθέντες στην Κρήτη για λεηλασία των επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ

    Σε ανακριτή της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων...