Επανέρχεται ο Προαστιακός με προορισμό την Κάτω Αχαΐα; Εγιναν δοκιμές

    Ημερομηνία:

    Για επαναφορά της λειτουργίας της σιδηροδρομικής γραμμής του Προαστιακού Σιδηροδρόμου από Πάτρα προς Κάτω Αχαΐα τον Φεβρουάριο κάνουν λόγο ‘έγκυρες πληροφορίες. Χθες έγινε δοκιμαστικό δρομολόγιο προφανώς με μεγαλύτερες ταχύτητες στο κομμάτι όπου το τρένο πηγαίνει αργά, καθώς περιφράχθηκε η γραμμή και έχουν μπει οι ΑΣΙΔ.

    Οι χρόνοι είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τη συγκεκριμένη γραμμή, καθώς οι καθυστερήσεις καθιστούν τα δρομολόγια μη ελκυστικά. Η αρση της βραδυπορίας στο προβληματικό τμήμα Ελ. Βενιζέλου – Δημαρχείο Παραλίας Πατρών θα κρινει τους χρόνους προς Κάτω Αχαϊα.

    Η λειτουργία των δρομολογίων προς Κάτω Αχαΐα έχει διακοπεί από τον περασμένο Μάρτιο, μετά τον εγκλεισμό λόγω της πανδημίας. Από τον περασμένο Ιούλιο γίνονται δρομολόγια που φτάνουν μέχρι τα Καμίνια και δεν συνεχίζουν προς Κάτω Αχαϊα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 3 ζώδια που επιτέλους θα χαμογελάσουν -«Θα έχετε μπόλικη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα»

    Η τύχη χαμογελά επιτέλους σε τρία ζώδια την εβδομάδα από 7...

    Χωρισμένοι πατεράδες: «Τα παιδιά μας κακοποιούνται από την ελληνική Δικαιοσύνη»

    Σημαντικές είναι οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση ψευδών...

    Πάτρα: Επίσκεψη Κουτσούμπα στη «Διασπορά»

    Τη «Διασπορά», έναν εκθεσιακό χώρο – μουσείο, που αποτελεί...