Θεοδωρικάκος: Έρχονται πρόστιμα σε 14 μεγάλες αλυσίδες για παραπλανητικές εκπτώσεις στην Black Friday

    Ημερομηνία:

    Για τις εκπτώσεις της Black Friday στην ελληνική αγορά, μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος.

    Μιλώντας στον Real FM ο κύριος Θεοδωρικάκος είπε ότι μετά από ελέγχους που έγιναν σε 14 μεγάλες αλυσίδες για τις εκπτώσεις της Black Friday, διαπιστώθηκαν παραπλανητικές εκπτώσεις.

    Φλίγκος

    Όπως είπε, θα ανακοινωθούν πρόστιμα σε 14 πασίγνωστες αλυσίδες και καταστήματα για κόλπα και πλασματικές πρόσφορες στην Black Friday.

    Ο νόμος προβλέπει πρόστιμο ως 1,5 εκατ ευρώ ανά περίπτωση, ενώ αν είναι πάνω από 50.000 ευρώ, ανακοινώνονται και ονόματα.

    Ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ακόμα ότι «μετά από έλεγχους σε 26 σούπερ μάρκετ, πολυεθνικές και βιομηχανίες τροφίμων, έρχονται πρόστιμα και για κόλπα στα ράφια και υπερβολικό κέρδος».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Επερχόμενο Κόμμα του Σαμαρά και η Σεισμική Αλλαγή στη Δεξιά

    Νίκος Νικολόπουλος, Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Εισαγωγή – Η...

    Στο 80% η Πατρών Πύργου

    Στα εργοτάξια της Πατρών – Πύργου βρέθηκε ο υφυπουργός...

    ΠΑΤΡΑ: Εμπορος αυτοκινήτων και υπάλληλός του αύριο στον ανακριτή για “κόκα”

    Στον ανακριτή για να απολογηθούν οδηγούνται αύριο Τετάρτη οι...

    15χρονη στην Πάτρα αγνοείται από τις 2 Μαϊου

    Στις 2 Μαΐου 2025, και ώρα 10:30, εξαφανίστηκε από...