Περιοδεία του Αντώνη Κουνάβη στη Δυτική Αχαΐα

    Ημερομηνία:

    Το απόγευμα της Παρασκευής ο κ. Κουνάβης και υποψήφιοι του συνδυασμού, επισκέφθηκαν το εμπορικό κέντρο της Κάτω Αχαϊας. Το μήνυμα που εκπέμπει σε όλες τις επισκέψεις του, ο συνδυασμός «Επιμελητήριο Για Όλους»  είναι πως στόχος της είναι να χτίσει μία σχέση εμπιστοσύνης και διαρκούς διαλόγου με τους επαγγελματίες της περιοχής.

    «Είχαμε τη  ευκαιρία να συνομιλήσουμε με επαγγελματίες και επιχειρηματίες, να ακούσουμε τα αιτήματα τους, να ανταλλάξουμε απόψεις για τα προβλήματα και τις προοπτικές της τοπικής αγοράς. Να είναι σίγουροι, ότι το Επιμελητήριο  θα σταθεί ουσιαστικά στο πλευρό τους»

    Φλίγκος

    Παράλληλα, τόσο ο επικεφαλής όσο και οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στην περιοδεία, ζήτησαν από τους επαγγελματίες της περιοχής  να προσέλθουν στις κάλπες, για να ενδυναμώσουν τον θεσμό του Επιμελητηρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές στην Κάτω Αχαΐα θα γίνουν στο Πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (για 2 ημέρες στις 8 και 9/12/2024).

    Οι ώρες ψηφοφορίας θα είναι από 9:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    10 κακές συνήθειες που κάνουν έναν άνδρα να φαίνεται (πολύ) μεγαλύτερος

    Καθώς όλοι οι άνδρες γερνάμε, είναι φυσικό να χάνουμε...

    Συνεχίζεται η θερμή εισβολή την Κυριακή -Κορυφώνεται η ζέστη του Αγίου Πνεύματος, πού θα δείξει 39άρι

    Ζεστός αναμένεται ο καιρός την Κυριακή αλλά και ανήμερα...

    ΠΑΤΡΑ: Ολη η αλήθεια για την ανακύκλωση! Τι γίνεται με τους γεμάτους μπλε κάδους;

    Μέσα στο επόμενο δίμηνο η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών...