ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για έναν από τους πρώτους καμεραμέν στην τηλεόραση – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Eφυγε από τη ζωή στα 78 του χρόνια ο Μάικ (Μιχάλης) Αλεξανδρόπουλος, από τους πρώτους, αν όχι ο πρώτος, διαφημιστής στην Αιγιάλεια, κάμεραμαν, εκδότης και για ένα διάστημα και μηχανικός κινηματογράφου.

    Μια πραγματικά σπουδαία μορφή για την περιοχή.

    Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα 2/12/2024,  στις το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού στην Κουλούρα Αιγίου.

    Ο εκλιπών ξεκίνησε με ένα από τα πρώτα δισκάδικα στην Ανδρέου Λόντου και στην συνέχεια άπλωσε τις δραστηριότητές του μέχρι που παρέδωσε τα ηνία στον γιο του Αποστόλη που συνεχίζει στο φωτογραφικό κομμάτι. Είχε «Τα Νέα της Αιγιάλειας» για 14 περίπου χρόνια.

    Ένα διάστημα είχε και στούντιο όπου ηχογραφούσε εκπομπές για το Teletime της Πάτρας σε μια εβδομαδιαία εκπομπή με τοπικά γεγονότα, με παρουσιαστή τον Φάνη Ζουρόπουλο. Άριστος εργοδότης, ακέραιος χαρακτήρας με αρχές και ήθος, πάντα με το χαμόγελο, κέρδιζε τον σεβασμό όλων. Η καλύτερη κάμερα, ο καλύτερος διαφημιστής με την χαρακτηριστική και ιδιαίτερη φωνή.

    Ο Μάικ άφησε παρακαταθήκη όλα όσα δημιούργησε με την αξία του στον γιο του Αποστόλη.

    *εφημερίδα Πελοπόννησος

    ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για έναν από τους πρώτους καμεραμέν στην τηλεόραση - ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σχέση: 5 φράσεις που καταστρέφουν την επικοινωνία με το σύντροφό σας

    Η ανοιχτή και ειλικρινής επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στo πόσο επιτυχημένη...

    Πέος: Το ιδανικό και το πραγματικό μέγεθος

    Είναι ένα από τα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής για...

    10 σημάδια της γλώσσας του σώματος που δείχνουν ότι κάποιος σας ποθεί κρυφά

    Πόσες φορές δεν έχετε μπερδευτεί και δεν μπορείτε να...