Ειρήνη Μουρτζούκου απαντά: «Έχω κουραστεί να τα ακούω όλα αυτά, κάθε μέρα βγαίνει και κάτι»

    Ημερομηνία:

    Τις δικές της απαντήσεις έδωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου για όσα της προσάπτουν αναφορικά με την υπόθεση των νεκρών βρεφών στην Αμαλιάδα, μιλώντας σήμερα (02/12) στο OPEN.

    «Γιατί έχει γίνει μπέρδεμα με την ώρα που “έφυγε” από τη ζωή ο Παναγιωτάκης; Δεν είναι κάτι εύκολο αυτό που ζω, κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά. Δεν έχω κληθεί ακόμη να καταθέσω, είμαι αναγκασμένη να ακούω διάφορα. Θέλω να τα συγκεντρώνω όλα και να τα πω στις Αρχές. Μία φορά τσακώθηκα με την Πόπη και ο ένας χτύπησε τον άλλον», είπε αρχικά.

    Ακόμη, υποστήριξε ότι «κάνω υπομονή να ξεμπερδέψει αυτή η υπόθεση. Δεν θυμάμαι τι ώρα κάλεσα το ασθενοφόρο για το παιδί της Κατερίνας και δεν θυμάμαι ούτε την ώρα που κάλεσα την Κατερίνα από το νοσοκομείο. Ώρες – ώρες δεν θυμάμαι, έχω ένα θέμα, δεν θυμάμαι. Νιώθω άσχημα».

    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Αστικό πάρκο άγριας ζωής»! Οδός Γερμανού στην Ανω Πόλη

    «Αστικό πάρκο άγριας ζωής» γράφει ένας αναγνώστης στα σχόλια...

    ΠΑΤΡΑ: Στο ίδιο έργο θεατές στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου

    Στο ίδιο έργο θεατές στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου. Τα...

    ΠΑΤΡΑ: Που βρίσκεται αυτός ο μεγάλος αρχαιολογικός χώρος;

    Εσείς το γνωρίζατε οτι στη συμβολή των οδών Κορίνθου...

    Καλλιθέα: Βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 42χρονου Αιγύπτιου – Έκανε live στο Facebook τη στιγμή της εν ψυχρώ εκτέλεσής του

    Βίντεο ντοκουμέντο από την εν ψυχρώ εκτέλεση του 42χρονου Αιγύπτιου σε...