Λιανεμπόριο – Αδιανόητες εικόνες στην Ερμού: «Πλημμύρισε» από κόσμο – «Μάχη» για να τηρηθούν αποστάσεις και μέτρα

    Ημερομηνία:

    Χιλιάδες κόσμου πήγαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να κάνουν την βόλτα τους, συνδυάζοντάς την με την έρευνα αγοράς, λόγω και των χειμερινών εκπτώσεων στα καταστήματα.

    Βίντεο Ερμού

    Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες του protothema.gr, ο κόσμος είναι αυξημένος κατα μήκος όλης της Ερμού, σε σύγκριση πάντα τις προηγούμενες μέρες.

    IMG_1840

    Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι άντρες της Δημοτικής Αστυνομίας προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τους απείθαρχους πολίτες, όταν εκείνοι… ξεχνιούνται και συνωστίζονται έξω από τα μαγαζιά, ενώ η Ελληνική Αστυνομία πραγματοποιεί ελέγχους για τα απαραίτητα έγγραφα και sms των καταναλωτών.

    IMG_1843

    Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο βάρος του συνωστισμού υπάρχει στα μεγάλα εμπορικά καταστήματα, καθώς και στα επώνυμα μαγαζιά.

    IMG_1846

    Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος προσπαθεί να κρατήσει τις αποστάσεις, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα με μάσκα, αντισηπτικά και μερικές φορές γάντια. Οι εικόνες, ωστόσο, από τον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, δεν παύουν να είναι εξόχως ανησυχητικές και να δικαιώνουν, εν πολλοίς, την ανησυχία των ειδικών για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

    IMG_1842

    Ανάλογες εικόνες είδαμε νωρίτερα σήμερα και σε εμπορικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

    IMG_1839

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΥΝΤΑΓΗ: Μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος γιουβέτσι

    Υλικά 1½ κιλό μοσχαρίσιο σιδηρόδρομο ½ κιλό κριθαράκι χοντρό ...

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ! “Εφυγε νωρίς”, ο άνθρωπος που “φώτισε” την πόλη! Γνωστός επιχειρηματίας – ΦΩΤΟ

    "Έσβησε" στις 3 σήμερα τα ξημερώματα ο άνθρωπος που...

    Συνελήφθη μαστροπός που εξέδιδε ανήλικη στην περιοχή της Ελευσίνας

    Συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην περιοχή της Ελευσίνας, ένας 31χρονος ο...