ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ ΜΑΙΖΩΝΟΣ – ΜΕΛΑΣ: Αν δεν βρέξει όλα τα πάνε καλά

    Ημερομηνία:

    Αν δεν βρέξει όλα θα πάνε καλά. Αν βρέξει το πράγμα δυσκολεύει. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μελάς μίλησε στον Max Fm και στον Γιάννη Γεωργόπουλο για τις εργασίες που γίνονται στην πεζόδρομο της Μαιζώνος.

    «Τα συνεργεία της κοινοπραξίας κάνουν τεράστια προσπάθεια για να μπορέσουμε να παραδώσουμε το κομμάτι που έχουμε υποσχεθεί στους εμπόρους εντός προθεσμίας (15 Δεκεμβρίου)» τόνισε χαρακτηριστικά.

    «Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τον καιρό… Αν βρέχει θα έχουμε πρόβλημα». Ο ίδιος τόνισε ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα ξεκινήσουν  οι εργασίες για το κομμάτι της πλατείας Γεωργίου – Γούναρη.

    Στόχος είναι μέχρι το Καρναβάλι να έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες έως στην Παντανάσσης. Από την Παντανάσσης και μετά θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα. Σε ότι αφορά τις εργασίες που γίνονται στην πλατεία Όλγας απέφυγε να δώσει ακριβή χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου. Είπε όμως ότι οι εργασίες εκεί πάνε γρήγορα και γίνονται όλα τα προβλεπόμενα για την ανάπλαση της πλατείας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμφωνία Τουρκίας – Βρετανίας για την προμήθεια 20 Eurofighter – Στα 10,74 δισ. δολάρια η αξία του deal

    Οι υπογραφές της σύμβασης για την προμήθεια 20 μαχητικών...

    Γιατί η Ferrari Testarossa είχε μόνο έναν καθρέπτη;

    Στα μέσα της δεκαετίας του ’80, όταν η Ferrari Testarossa έκανε...

    Έλενα Χριστοπούλου για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν ήταν η πιο στενή μου συνεργάτιδα, δεν θέλω να συνεχίσω την κουβέντα

    Για την εξέλιξη της επαγγελματικής της συνύπαρξης με την Ηλιάνα...