Βλαντή για Παπαγεωργίου: Δεν θα έλεγε ότι η Χριστοπούλου την εξαπάτησε οικονομικά αν δεν ήταν βαθιά πληγωμένη

Ημερομηνία:

Η Ραμόνα Βλαντή σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε στο επαγγελματικό «διαζύγιο» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Έλενα Χριστοπούλου.

Μιλώντας στην εκπομπή «Buongiorno» η νικήτρια του «My Style Rocks» εξήγησε ότι το μοντέλο δεν θα έλεγε ότι η πρώην μάνατζέρ της την εξαπάτησε οικονομικά αν δεν ήταν βαθιά πληγωμένη.

Πιο αναλυτικά, είπε: «Εκτιμώ πάρα πολύ την Ηλιάνα και θα πω μόνο το εξής γιατί κανένας μας δεν ξέρει τι έχει συμβεί πραγματικά. Για να φτάσουμε όμως εδώ από μια τέτοια σχέση… Φαντάζομαι πως εμένα θα με έφερνε η προδοσία σε μια τέτοια πράξη. Είναι πολύ σημαντικό γεγονός και για μένα γιατί είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αν εγώ ξεκινούσα τώρα και ήθελα έναν μάνατζερ, θα ήθελα να ξέρω δυο πράγματα. Οπότε εμένα δεν μου κακοφάνηκε που το είπε η Ηλιάνα γιατί μπορεί, αν ισχύει πραγματικά, έτσι να προστατεύει και άλλους. Εγώ θα ήθελα να το ξέρω για να μην την επιλέξω σαν Ραμόνα. Είπε ότι την εξαπάτησε οικονομικά, δεν άφησε να εννοηθεί».

Κλείνοντας, η Ραμόνα Βλαντή ανέφερε: «Για να το πει… Δεν την έχω την Ηλιάνα να κάνει κάποιες κινήσεις, αν δεν είναι βαθιά πληγωμένη και αν όντως δεν έχει γίνει κάτι. Την βρήκα πολύ συγκινημένη και στεναχωρήθηκα για πάρτη της» .

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Προϊόντα της Ολυμπιακής Γης στην έκθεση SIAL PARIS

Για μια ακόμα χρονιά η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε...

Η Ναύπακτος στη δημόσια τηλεόραση της Νότιας Κορέας

Η Ναυμαχία της Ναυπάκτου παρουσιάζεται σε ιστορική παραγωγή του...

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας με επίκεντρο την ομογένεια

Στο Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του πρωθυπουργού...

Πάτρα: Σαν σήμερα “έφυγε” ο Σπύρος Βουλγαράκης

Συμπληρώνονται, σήμερα, δώδεκα (12) χρόνια από τότε (23.10.2014) που...