ΠΑΤΡΑ: Η 6η ΕΜΑΚ απέκτησε νέο μέλος, τη σκυλίτσα Αύρα

    Ημερομηνία:

    Η 6η ΕΜΑΚ απέκτησε ένα νέο μέλος στην ομάδα της, τη σκυλίτσα Αύρα, η οποία θα ενισχύσει την Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης.

    Η Αύρα είναι δωρεά του εκτροφείου KINGDOM OF LOVERS σε συνεργασία με τον Κυνολογικό Όμιλο RETRIEVER Ελλάδας, και η προσφορά τους αυτή ενισχύει τις δυνατότητες της ΕΜΑΚ, δίνοντάς της έναν ακόμη πολύτιμο «σύντροφο» στη μάχη για τη διάσωση και την αντιμετώπιση καταστροφών. Η παρουσία της Αύρας αναμένεται να προσφέρει νέες δυνατότητες και αυξάνει την ετοιμότητα της ομάδας να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει.

    «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε την Αύρα, το νέο μέλος της Κυνοφιλικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ. Η Αύρα είναι αποτέλεσμα της πολύτιμης δωρεάς του εκτροφείου KINGDOM OF LOVERS, σε συνεργασία με τον Κυνολογικό Όμιλο RETRIEVER Ελλάδας» αναφέρει σε ανάρτησή του το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΑΔΕ: Προσοχή σε παραπλανητικά SMS που υποδύονται τις τελωνειακές υπηρεσίες

    Η ΑΑΔΕ ενημερώνει ότι το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έξαρση...

    Σοκάρει το κατηγορητήριο για την Μουρτζούκου από την Εισαγγελία Πατρών – Πώς σκότωσε τα παιδιά!

    Ως πρόσωπο που είχε αναπτύξει «αδίστακτη δράση» και προσπαθούσε «με...