Ντεμπούτο για τον Μάκη Γιατρά στον Κολοσσό με τον Ολυμπιακό!

    Ημερομηνία:

    Την πρόσληψη του Μάκη Γιατρά ανακοίνωσε ο Κολοσσός, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας της Ρόδου την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
    Η ανακοίνωση:
    «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels Collection ανακοινώνει την πρόσληψη του Μάκη Γιατρά.
    ICECAP
    Ο Έλληνας προπονητής ξεκίνησε την καριέρα του στους πάγκους το 1996, όπου κυρίως την πέρασε σε ομάδες της Πάτρας, εκτός από τη σεζόν 2007/08 που ήταν στην Κεφαλονιά και τη 2008/09 στη Δόξα Λευκάδας.
    Το 2013 ανέλαβε τον Προμηθέα Πάτρας, τον οποίο ανέβασε στα «μεγάλα σαλόνια» και έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Στη συνέχεια, ο Μάκης Γιατράς επέστρεψε στην ομάδα της Αχαΐας τον Απρίλιο του 2022 και αποχώρησε εκ νέου τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.
    Με τον Προμηθέα Πάτρας πανηγύρισε την κατάκτηση του Σούπερ Καπ το 2020, συμμετείχε σε δύο τελικούς Κυπέλλου (2020-2021), ενώ το 2019 αναδείχτηκε κορυφαίος προπονητής του πρωταθλήματος».
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΞΕΧΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ! Αυτή είναι η νέα μορφή οικογένειας στην Ευρώπη – Τι ισχύει για τους γάμους και τα διαζύγια

    Ο θεσμός της παραδοσιακής οικογένειας βρίσκεται πλέον σε τροχιά...

    Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα νομίσματα των 2 ευρώ: Δείτε πόσο πωλούνται

    Κι όμως κάποια από τα νομίσματα των 2 ευρώ...