Λίλα Μπακλέση: «Ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία και είναι πιο δύσκολα για τις γυναίκες»

    Ημερομηνία:

    Δεν βρέθηκα σε δύσκολες συνεργασίες, ήμουν τυχερή, γιατί είναι θέμα τύχης» ομολογεί η Λίλα Μπακλέση.

    Για τα «απόνερα» του κινήματος metoo αλλά και τις πατριαρχικές επιρροές στην ελληνική κοινωνία μίλησε, μεταξύ άλλων, η Λίλα Μπακλέση στη συνέντευξη που έδωσε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» την Παρασκευή (06.12.2024).

    «Ήμουν από τους ανθρώπους που τα προηγούμενα επτά χρόνια ήμουν μόνο με πολύ αγαπημένους μου φίλους στη δουλειά. Οπότε δεν βρέθηκα σε τόσο δύσκολες καταστάσεις, ήμουν τυχερή, γιατί είναι θέμα τύχης. Απλώς ξέρω ότι τώρα κάποιοι άνθρωποι θα σκεφτούν παραπάνω πριν πουν κάτι» εξήγησε αρχικά η ηθοποιός.

    «Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι εμείς παίρνουμε τηλεοπτικό χρόνο οπότε έχουν μαθευτεί τα πράγματα για το τι συνέβαινε στον χώρο μας και στον χώρο του αθλητισμού. Δεν έχει γίνει όμως το ίδιο με τον χώρο της υγείας, στα νοσοκομεία, σε ναυτιλιακές, σε δικηγορικά γραφεία. Αυτό πρέπει να αλλάξει και σε πολιτικό επίπεδο και για να γίνει κάτι θα πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα από τη νηπιακή ηλικία», πρόσθεσε η  Λίλα Μπακλέση, στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη.

    Και καταλήγοντας είπε: «Κατά τα άλλα σίγουρα τα πράγματα στη ζωή, από τη στιγμή που υπάρχει η πατριαρχία και ζούμε σε μια πατριαρχική κοινωνία, είναι πιο δύσκολα για τις γυναίκες. Ας μην το αναλύσουμε αυτό παραπάνω γιατί δεν θα μας φτάσει η συνέντευξη».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άντρας απαιτεί από τη σύζυγό του λίστα με τις δουλειές του σπιτιού – «Δεν μπορώ να μαντεύω τι θέλει»

    Ένας γάμος σημαίνει πως δύο άτομα λειτουργούν ως ομάδα,...

    Οι 10 πιο περίεργες τελετές στον κόσμο: Από την κοπή δακτύλων μέχρι τα γάντια με τα μυρμήγκια

    Πολλά έθιμα, τελετές και παραδόσεις ανά τον κόσμο ενίοτε...

    Πατρινή εταιρεία χρωστά 1,5 εκατομμύριο ευρώ και μάλλον… το μέλλον είναι δυσοίωνο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%ce%ae-%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%87%cf%81%cf%89%cf%83%cf%84%ce%ac-15-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%8d%cf%81%ce%b9%ce%bf/

    9ες Διεθνείς Μουσικές Ημέρες Καλαμάτας: Μουσική από τον Μεσαίωνα στην Pop και την Avant-garde

    Aπό τις 24 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου, η...