Εδειραν την Ειρήνη Μουρτζούκου – Την φώναζαν “φόνισσα”

    Ημερομηνία:

    Άγρια επίθεση καταγγέλλει ότι δέχτηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6.12.24) η Ειρήνη Μουρτζούκου από κουκουλοφόρους στην Ομόνοια. 

    Όπως ισχυρίζεται  η Ειρήνη Μουρτζούκου, άγνωστοι άνδρες φορώντας κουκούλες στο πρόσωπο την ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου στην Ομόνοια φωνάζοντάς της «φόνισσα!».

    «Ήμουν σε ένα στενό στην Ομόνοια. Ήταν μια το μεσημέρι. Πήγαινα να πάρω λεωφορείο να πάω στην αδερφή μου. Εκεί όπως περπατούσα μόνη μού επιτέθηκαν τέσσερις τύποι με κουκούλες στο πρόσωπο. Με χτύπαγαν με μανία στα πλευρά και στην κοιλιά. Μου φώναζαν “η φόνισσα! Αυτή σκότωσε τα παιδιά της!”. Είχα πέσει κάτω και με κλώτσαγαν. Είχα διπλώσει το σώμα μου για να μην δεχτώ πολλά χτυπήματα. Ευτυχώς ήταν εκεί κάτι άστεγοι και τους έβαλαν τις φωνές και έφυγαν μετά από λίγο. Μου είπαν εδώ και να σε σκοτώσουν δεν θα το μάθει κανείς. Πονάω πολύ. Είμαι πολύ χάλια σωματικά και ψυχολογικά. Είμαι από χθες στο κρεβάτι δεν μπορώ να κουνηθώ ούτε να μιλήσω. Μου φέρνουν παυσίπονα να πιω», υποστηρίζει η Ειρήνη Μουρτζούκου.

    Παρά τον ξυλοδαρμό που ισχυρίζεται ότι υπέστη η 24χρονη δεν πήγε στο αστυνομικό τμήμα προκειμένου να καταγγείλει το εν λόγω περιστατικό ούτε υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστων, όπως συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.

    «Δεν πήγα στην αστυνομία. Τι να τους πω; Δεν έχει νόημα, δεν θα τους βρουν ποτέ. Τόσοι ήταν στο κέντρο χθες. Ήταν αρκετοί και για τις πορείες λόγω της ημέρας. Μπορεί να είναι κάποιος από αυτούς. Αυτό μου είπαν και οι άνθρωποι εκεί “αυτοί περνούν, χτυπάνε και φεύγουν”».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Μπήκε στο νεκροταφείο… με τα ηχεία στο τέρμα!

    Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της...

    Η δημοτική αρχή για τη μείωση των δρομολογίων στο πορθμείο Ρίου-Αντιρρίου

    Μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία έχει προκαλέσει η απόφαση του...

    ΠΑΤΡΑ: Οι ευχές του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή

    Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας και το προσωπικό του...

    ΔΕΗ blue: Στην Πάτρα το πιο ισχυρό Hub φόρτισης της Ελλάδας με συνολική ισχύ 1,2 MW

    Νέος υπερταχυφορτιστής 360kW στο εμπορικό κέντρο TOP PARKS...