ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ Κ.Υ. Κάτω Αχαϊας! Πώς κατάφεραν να “ζωντανέψουν” 54χρονο

    Ημερομηνία:

    Τον επανέφεραν χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού στο Κ. Υγείας Κάτω Αχαϊας. Το συμβάν σημειώθηκε τη νύχτα όταν 54χρονος από τη Βιδοβα Αχαϊας μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. μετά από ανακοπή σε άσχημη κατάσταση.

    Μπαίνοντας στο κέντρο υγείας κ. Αχαϊας έντρομοι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο άνδρας δεν είχε τις αισθήσεις του και έτσι ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν…!  Ο άνδρας έδειχνε να μην τα καταφέρνει όμως ξαφνικά… ζωντάνεψε!

    Μιλώντας συγκινημένη υπάλληλος που ήταν μπροστά στο περιστατικό δεν μπορεί να πιστέψει τι διαδραματίστηκε και το πώς οι γιατροί αντιμετώπισαν με σθένος  ένα τόσο σοβαρό συμβάν! Στη συνέχεια ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγιος Ανδρέας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...