Διαμαρτυρία στο Αγρίνιο για τα θανατηφόρα τροχαία – Με τις φωτογραφίες των παιδιών που έχασε στα χέρια της η χαροκαμένη μάνα

    Ημερομηνία:

    Σπαρακτικές σκηνές καταγράφηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στον κόμβο Σταδίου, στο Αγρίνιο, με τη μάνα των αδικοχαμένων Άκη και Χαριτίνης να κρατάει τις φωτογραφίες τους στα χέρια της, μετά το θανάσιμο τραυματισμό τους, στο τροχαίο της Μεγάλης Χώρας. 

    Παρά τη βροχή η δημοτική παράταξη Τραπεζιώτη πραγματοποίησε τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στον κόμβο – καρμανιόλα του ΔΑΚ που είχε αναβληθεί λόγω καιρού την περασμένη εβδομάδα, ενώ στο σημείο σημειώθηκε και συμβολικός αποκλεισμός.

    Σύνθημα «όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο, όχι άλλα θύματα» από το στόμα εκπροσώπων φορέων, πολιτών και συλλόγων ζητώντας ασφαλείς δρόμους και άρση της επικινδυνότητας με την λήψη των απαραίτητων μέτρων στους δύο συγκεκριμένους κόμβους της πόλης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί δεν πρέπει να αφήνετε ποτέ ένα μπουκάλι νερό στο αυτοκίνητο – Ο «άγνωστος» κίνδυνος για κάθε οδηγό

    Ένα μπουκάλι νερού βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στα περισσότερα αυτοκίνητα,...

    Πάτρα: Παλεύουν µε ελλείψεις στο 1ο και 2ο ειδικό δημοτικό σχολείο – Προβλήματα σε υποδομές και εξοπλισμό

    Τα δύο µεγαλύτερα Ειδικά Δηµοτικά Σχολεία της Πάτρας αντιµετωπίζουν...

    Πάτρα: Οι πλατφόρμες κρατούν άνω του 20% προμήθεια από τα καταστήματα εστίασης – Κέρδος ή βαρίδι το ντελίβερι;

    Τα καταστήµατα εστίασης στην Πάτρα βρίσκονται σε µια από...

    Μήνυμα σε Γερουλάνο με… γεύση Αχαΐας

    Ο Νίκος Ανδρουλάκης δεν δείχνει διατεθειµένος να ανεχτεί για...