Κορινθία: Διάρρηξη και κλοπή σε μοναστήρι στο Σοφικό – Άρπαξαν τάματα και χρυσαφικά

    Ημερομηνία:

    Άγνωστοι διέρρηξαν το μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας στο Σοφικό Κορινθίας. Οι ιερόσυλοι δράστες έκλεψαν τάματα και χρυσαφικά.

    Η διάρρηξη και η κλοπή στο μοναστήρι της Αγίας Μαρίνας στο Σοφικό Κορινθίας αποκαλύφθηκε το Σάββατο (07.12.2024), αλλά έγινε το βράδυ της 4ης Δεκεμβρίου.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, οι θρασύτατοι δράστες διέρρηξαν την κεντρική θύρα της μονής και εισέβαλλαν στην εκκλησία, όπου εντόπισαν την εικόνα που έφερε τάματα και τιμαλφή που είχαν αφήσει οι πιστοί.

    GLEARNET

    Έσπασαν το τζάμι της ιερής εικόνας, άρπαξαν όλα τα τάματα και τους χρυσούς σταυρούς και έπειτα τράπηκαν σε φυγή με τη λεία τους.

    Την καταγγελία στην αστυνομία έκανε η ηγουμένη της μονής το πρωί της 5ης Δεκεμβρίου.

    Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορίνθου, με τους αστυνομικούς να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ιερόσυλων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Άνδρας κατέβασε το παντελόνι του και ούρησε μέσα στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου! [ΒΙΝΤΕΟ]

    Αναστάτωση προκλήθηκε στο Βατικανό, όταν ένας άνδρας κατέβασε το...

    Λιγότεροι και ισχυρότεροι «παίκτες» στα σούπερ μάρκετ

    Επενδύσεις σε νέα καταστήματα, αξιοποίηση της τεχνητής νοημοσύνης, αλλά...

    Φορολογία: Ελκυστική ξανά η ατομική επιχείρηση

    Η ατομική επιχείρηση ανακτά τη χαμένη… λάμψη της. Από...

    Σούπερ Μάρκετ: Πτώση τιμών σε 1.000 κωδικούς προϊόντων – Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η λίστα

    Σύντομα αναμένονται αλλαγές στα ράφια των καταστημάτων τροφίμων, καθώς...