ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Συγχαρητήρια σε Εμπορικό Σύλλογο και Πανεπιστήμιο

    Ημερομηνία:

    Οφείλουμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε τον Εμπορικό και Εισαγωγικό Σύλλογο Πατρών και το Πανεπιστήμιο Πατρών για την επετειακή εκδήλωση «Η συμβολή του ΕΕΣΠ στην ίδρυση του Πανεπιστημίου & η συμβολή του Πανεπιστημίου στην πόλη» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΕΣΠ στις 6/12/2024.
    Πολυεπίπεδη, επίσης, η προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου τόσο σε συνδικαλιστικό επίπεδο όσο και στον τομέα της οικονομικής, πολιτιστικής και τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής μας. Το δε Πανεπιστήμιο Πατρών, εκτός της παιδευτικής, εκπαιδευτικής και πολιτιστικής δραστηριότητας συμβάλλει και στην ενίσχυση της οικονομίας της τοπικής κοινωνίας με την παρουσία χιλιάδων φοιτητών αλλά και με τις εκδηλώσεις Συνεδριακού Τουρισμού.
    Αξίζει προσοχής η πρόταση του Πρύτανη κ. Μπούρα για αξιοποίηση του Παραρτήματος του Πανεπιστημίου ως χώρος που θα φιλοξενήσει το αρχειακό υλικό του Ιδρύματος.
    Σημαντική, επίσης, η στιγμή της ανακήρυξης του κ. Γεωργίου Ρώρου ως Επίτιμου Προέδρου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών. Ενός ανθρώπου με έντονη προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που διεκδίκησε με ήθος, ανιδιοτέλεια, ευθυκρισία και έντονη αγωνιστική παρουσία το καλύτερο για τους συμπολίτες μας. Κοινή η αποδοχή και η αναγνώριση του θετικού κοινωνικού αποτυπώματός του.
    ICECAP
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Συγχαρητήρια σε Εμπορικό Σύλλογο και Πανεπιστήμιο
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Συγχαρητήρια σε Εμπορικό Σύλλογο και Πανεπιστήμιο
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Συγχαρητήρια σε Εμπορικό Σύλλογο και Πανεπιστήμιο
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Συγχαρητήρια σε Εμπορικό Σύλλογο και Πανεπιστήμιο
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΒΟΛΗΣ: Συγχαρητήρια σε Εμπορικό Σύλλογο και Πανεπιστήμιο
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η βόλτα των Πατρινών στο Δασύλλιο το 1932!

    Η Καρτ ποστάλ που βλέπετε ταχυδρομήθηκε το 1932 από...

    ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ: Νεκρός οδηγός δικύκλου – Δυστύχημα στο Παμπελοποννησιακό – ΦΩΤΟ

    Νέα τραγωδία στην Πάτρα. Νεκρός ο οδηγός ενός δικύκλου...

    Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων...

    ΠΑΤΡΑ: Το παλιό αμαξοποιείο που έφτιαχνε τα αμαξώματα επιφανών Ελλήνων – ΦΩΤΟ

    Τα αμαξώματα των πρώτων αυτοκινήτων ήταν κατασκευασμένα από ξύλο....