Αντώνης Κουνάβης: «Χέρι-χέρι να πάμε την Αχαΐα μπροστά»

    Ημερομηνία:

    Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Επιμελητήριο Για Όλους», Αντώνης Κουνάβης ψήφισε το απόγευμα της  Κυριακής στο εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο λιμάνι της Πάτρας.

    Αμέσως μετά  ο κ. Κουνάβης και με αφορμή την τελευταία ημέρα της ψηφοφορίας (Δευτέρα 9.12) έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Μια ακόμη ημέρα, απέμεινε για να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία για τη νέα ημέρα του Επιμελητηρίου Αχαϊας.

    Ο συνδυασμός μας, «Επιμελητήριο Για Όλους» με 252 υποψηφίους, απ’ όλους τους κλάδους της τοπικής επιχειρηματικότητας, έχει καταθέσει τις προτάσεις-στόχους του, που θα κληθούν, όσοι εκλεγούν, να υπηρετήσουν και που αφορούν την επόμενη μέρα του Επιμελητηρίου Αχαΐας. Ενέργειες, οι οποίες θα πρέπει να γίνουν με στόχο την ενίσχυση της οικονομικής βιωσιμότητας και της κοινωνικής ανάπτυξης, ενθαρρύνοντας και στηρίζοντας την επιχειρηματικότητα και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας.

    Το πρόγραμμα μας, δίνει, μεταξύ άλλων, ιδιαίτερη έμφαση στη διευκόλυνση της πρόσβασης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε πηγές χρηματοδότησης, με την δημιουργία υπηρεσιών συμβουλευτικής με εξειδικευμένο γραφείο, που θα παρέχει οδηγίες και συμβουλές.

    Σημαντικοί πυλώνες προτεραιότητας μας, είναι η προσέλκυση της κρουαζιέρας, που θα αποφέρει πολλαπλά οφέλη στην τοπική οικονομία, η δημιουργία ,μιας εμπορικής έκθεσης πανελλήνιας εμβέλειας, η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, μέσα από τη συνεργασία με τα τοπικά Πανεπιστήμια για την προώθηση της έρευνας και της καινοτομίας, η δημιουργία κοινών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών κ.ά.

    Επίσης, στους στόχους μας, είναι η διαεπιμελητηριακή συνεργασία με όλα τα διαφορετικών τύπων Επιμελητήρια (Τεχνικό, Γεωτεχνικό, Οικονομικό κ.ο.κ.), ώστε να δημιουργηθούν οι απαιτούμενες συνέργειες για διεκδίκηση κοινών επαγγελματικών δικαιωμάτων, κοινά εκπαιδευτικά προγράμματα κ.ά.

    Ακόμη, ο συνδυασμός μας «Επιμελητήριο Για Όλους» έχει δεσμευτεί για την επίτευξη μιας συνεργασίας με φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου, για την στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων στην προσαρμογή τους στις νέες τεχνολογίες και την ομαλή ενσωμάτωση των εργαλείων της Τεχνητής Νοημοσύνης.

    Αγαπητοί συνάδελφοι,

    Σας καλώ να προσέλθετε, μαζικά στις κάλπες την τελευταία ημέρα της εκλογικής διαδικασίας και με την ψήφο σας, να μας εμπιστευτείτε και να μας δώσετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσουμε δυναμικά τον επιχειρηματικό κόσμο της Αχαΐας.

    Η ψήφος σας είναι η φωνή σας για το μέλλον του Επιμελητηρίου. Σας περιμένω όλους, για να προχωρήσουμε μαζί προς μια νέα εποχή δημιουργίας και προόδου, και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο συνδυασμό μας, που θα λειτουργήσει, ως αυριανή διοίκηση, πραγματικά για ένα Επιμελητήριο για Όλους».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιώργος Λάνθιμος: Υποψήφιος για Χρυσό Λέοντα στο 82ο Φεστιβάλ της Βενετίας

    Το «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου, στο οποίο ο διεθνούς φήμης Ελληνας σκηνοθέτης ενώνει...

    ΠΑΤΡΑ: Θερινές εκπτώσεις… στο ναδίρ

    Παρά τις ταμπέλες με τα δελεαστικά εκπτωτικά ποσοστά, τις...

    Μοναχός πέταξε μπογιές και βανδάλισε άγαλμα – ΦΩΤΟ

    Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα Σάββατο 26 Ιουλίου...

    Παντρεύεται γνωστό ζευγάρι – Αυτή είναι η προαναγγελία γάμου

    Γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας....