Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ξέρω ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών μου» – Συνεχίζεται η έρευνα για τους θανάτους των πέντε βρεφών

    Ημερομηνία:

    «Ξέρω ποιος είναι ο πατέρας των παιδιών μου», υποστήριξε η Ειρήνη Μουρτζούκου την ώρα που συνεχίζεται η έρευνα για τους θανάτους των πέντε βρεφών στην Αμαλιάδα.

    Φλίγκος

    Η 24χρονη ανέφερε σε συνέντευξη στον ΑΝΤ1 «ο πατέρας των παιδιών μου δεν είναι από την Αμαλιάδα. Είχαμε “περίπου” σχέση». «Έχω ένα θέμα, πιάνω εύκολα παιδί», συνέχισε η Ειρήνη Μουρτζούκου. Για το πρώτο παιδί που απέκτησε εξήγησε ότι «κάποιες εξετάσεις στην εγκυμοσύνη δεν τις πρόλαβα. Δεν τις είχα κάνει όλες».

    Στο ερώτημα αν ο σύντροφός της ήθελε παιδιά, εκείνη υποστήριξε: «Δεν ήθελε παιδιά με τίποτα. Δεν με πίεσε να μην κρατήσω το παιδί. Μου είχε πει ‘αν θέλεις, κράτησέ το’ και ας μην ήθελε παιδιά».

    Η Ειρήνη Μουρτζούκου ανέφερε ότι με τον ίδιο άνθρωπο έκανε και δεύτερο παιδί. «Στο δεύτερο παιδί πήρα την μεγαλύτερη χαρά. Αυτός μου είπε να προσέχω τα παιδιά και να τα πηγαίνω σε γιατρούς στην Αθήνα για να τα προσέχω καλύτερα», ανέφερε η 24χρονη. Αρνήθηκε ότι τα παιδιά της ήταν αποτέλεσμα βιασμού. «Ποτέ δεν το έχουμε πει αυτό, όχι. Και αν δεν το’ θελα θα το έριχνα. Όταν δεν θες κάτι το ρίχνεις. Να πας να “πετάξεις παιδί; Τι λες; Όχι, δεν κάνω τέτοιες αμαρτίες», σημείωσε η Ειρήνη Μουρτζούκου.

    «Στην κηδεία του παιδιού της Κατερίνας έκλαιγα πιο πολύ και από την μάνα. Αυτό δεν τους πείραξε;» είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου. Και συνέχισε: «Επειδή καθόμουν εκεί και έκλαιγα στην αυλή τους πείραξε. Κάτι που έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι όχι εγώ. Παιδί είναι δεν είναι σκυλί. Δεν ντρέπονται;».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    AAΔΕ: Επιχείρηση «καθαρό μητρώο» για τα ανεξόφλητα χρέη δεκαετιών προς το Δημόσιο

    Στη συστηματική καταγραφή και διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο προχωρά η Ανεξάρτητη...

    Πώς θα είναι η εμπειρία του ταξιδιού στον Aρη

    Ενα ταξίδι στον Αρη μπορεί να διαρκέσει έως και...

    Η μάχη του γάλακτος: Ερχονται νέα deals και επενδύσεις στην πρωτογενή παραγωγή

    Η φθίνουσα παραγωγή γάλακτος στη χώρα και παράλληλα οι ανάγκες των μεγάλων...

    Πάνω από 400.000 επιθέσεις hackers σε τραπεζικές συναλλαγές – Ποιοι πληρώνουν το «μάρμαρο»

    Μπορεί οι επιθέσεις hacking να μειώνονται σε ό,τι αφορά στους τραπεζικούς...