«Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη»

    Ημερομηνία:

    Με πολλά παιδικά χαμόγελα και έντονα συναισθήματα ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας  φώτισε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2024 σηματοδοτώντας την  έναρξη της εορταστικής περιόδου.

    Η κεντρική πλατεία ης Κάτω Αχαΐας μετατράπηκε σε Χριστουγεννιάτικο χωριό με τo σπιτάκι του Άη Βασίλη, το Λιχουδόσπιτο, το σπιτάκι της αγάπης και το μπαζάρ της αλληλεγγύης να δημιουργούν ένα παραμυθένιο σκηνικό.

    Με πολλές εκπλήξεις για όλους όσοι συμμετείχαν στη λαμπερή βραδιά. Τα πυροτεχνήματα, που φώτισαν τον ουρανό, τα κεράσματα, τα δωράκια και οι τιμητικοί έπαινοι στα «καλά» παιδιά… από τον Άη Βασίλη γέμισαν με χαρά τις καρδιές μικρών και μεγάλων.

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος, αφού ευχαρίστησε όλους τους αφανείς ήρωες της χθεσινής, πρωτόγνωρης Χριστουγεννιάτικης γιορτής, δήλωσε, εμφανώς συγκινημένος:

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που η Κάτω Αχαΐα πλημμύρισε με παιδιά, συμπολίτες μου, φίλους και αισιοδοξία. Τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε είναι και το μήνυμα των Χριστουγέννων. Οι αξίες της ειρήνης και της συγχώρεσης, της προσφοράς και της αλληλεγγύης, της χαράς και της αγάπης. Εάν αφήσουμε όλοι τις καρδιές μας ανοιχτές και την καλοσύνη να μας οδηγεί, η κοινωνία μας θα γίνει καλύτερη και η ζωή μας ομορφότερη».

    Τη βραδιά «ζέσταναν» με Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς οι σχολές χορού Παναγιώτη Τσεκούρα και Βασιλικής Διακάτου, η χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας, με τον διευθύνοντα, εκπαιδευτικό κ. Σπύρο Πέττα καθώς και το μουσικό σύνολο ΕΥΗΚΟΟΝ ΜΕΛΟΣ, με τη μοναδική Μαρία Ρούτση.

    Ξεχωριστές ήταν οι δημιουργίες του Μπαζάρ, που σχεδιάστηκαν από Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Σχολείων, από Εκπολιτιστικούς Συλλόγους και άλλους φορείς καθώς σημαντική ήταν και η συμβολή του Εμπορικού Συλλόγου Δύμης.

    Στην εκδήλωση παρέστησαν αντιδήμαρχοι, δημοτικοί, τοπικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι του Δήμου, επαγγελματίες και πλήθος κόσμου.

    «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη» «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη» «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη» «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη» «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη» «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη» «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη» «Φώτισε» η Δυτική Αχαΐα – Γρ. Αλεξόπουλος: «Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου σηματοδοτεί την αισιοδοξία, την ελπίδα και την ειρήνη»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Twitter : Αστεία βίντεο με ζώα που προκαλούν γέλιο γίνονται viral

    Στα παρακάτω βίντεο θα δείτε ορισμένες αστείες αλληλεπιδράσεις μεταξύ...

    Μία groomer μοιράζεται τα μυστικά για ένα υγιές τρίχωμα στα κατοικίδιά μας

    Το λαμπερό τρίχωμα στα ζώα μας είναι ένδειξη υγείας-φυσικά,...

    10 συμβουλές για πετυχημένες τηλεδιασκέψεις

    Η πανδημία και τα lockdown έφεραν για τα καλά...

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έγινε στρίπερ

    Παράτησε τη ζωή της ως πάστορας και έκανε ένα...