ΠΑΤΡΑ: Ο αέρας ξήλωσε τις τέντες

Ημερομηνία:

Σοβαρά προβλήματα έχει αρχίσει να προκαλεί η κακοκαιρία και στην Πάτρα.

Οι ισχυροί άνεμοι που ονέουν έχουν κινητοποιήσει Πυροσβεστική και Αστυνομία. Λίγο πριν τις 2 μ.μ. άνδρες της Πυροσβεστικής κλήθηκαν στην οδό Αλαμάνας στην Πάτρα, μετά από ειδοποίηση πολιτών οτι ο αέρας ξήλωσε τέντα σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος και τραυματισμού περαστικών.

Οι πυροσβέστες έφθασαν στο σημείο, ενώ στην περιοχή βέθηκαν και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης για να απομακρύνουν τους περαστικούς.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, ένα νέο μέτωπο κακοκαιρίας με παρόμοια χαρακτηριστικά θα επηρεάσει μετά το μεσημέρι της Κυριακής τη Δυτική Ελλάδα και προοδευτικά έως το πρωί της Δευτέρας το σύνολο της χώρας. Μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται εκ νέου σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, όπου απαιτείται μεγάλη προσοχή.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Αναβάλλονται επ’ αόριστον οι προεδρικές και βουλευτικές εκλογές στην Αίτή λόγω της βίας των συμμοριών

Οι αϊτινές εκλογικές αρχές ανακοίνωσαν την παράταση των προπαρασκευαστικών...

Αυτά είναι τα 22 μοντέλα που μπαίνουν στο σπίτι του GNTM

Το Bootcamp του GNTM έφτασε στο τέλος του το...

Αχαϊα: “Εκοιμήθη” ένας αξιαγάπητος αρχιμανδρίτης – φωτο

Μετά πολλής θλίψεως η τοπική μας Εκκλησία πληροφορεί το...