ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Μια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης

    Ημερομηνία:

    Μια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης.
    Στιγμιότυπα από την όμορφη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο: “..και επί γης ειρήνη…” που διοργάνωσεμο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδιού, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μy Way.
    Μίλησαν η Έφη Αναλυτή, Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών και η Μαρία Γιαζκουλίδου, Κοινωνική Λειτουργός από το “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”, ενώ ποιήματα για τα Χριστούγεννα, απήγγειλαν Μαρία Αναλυτή, μέλος Χοροθεάτρου Πανεπιστημίου Πατρών και η Ήρα Κουρή, Φιλόλογος .
    ●Συμμετείχε η Παιδική-Νεανική Χορωδία της Αμαλίας Αντωνόπουλου, Καθηγήτριας Μουσικής, με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες που έδωσε ξεχωριστό εορταστικό τόνο. Στο Σαξόφωνο ήταν ο Παναγιώτης Αθανασίου.
    Συντόνισε ο ο Αχιλλέας Παπαδιονυσίου
    Συγκεντρωθηκαν είδη πρώτης ανάγκης ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης και ανθρωπιάς, στον Οργανισμό “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ”
    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Μια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης
    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Μια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης
    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Μια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης
    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Μια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης
    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Μια όμορφη βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης
    ICECAP
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πειραιάς: Μητέρα χτυπούσε και δάγκωνε τα παιδιά της – Κακοποιούσε και τον σύζυγό της

    Μια υπόθεση-σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μία μητέρα...

    ΔΕΗ: Παραμένει για μια τριετία στο τιμόνι ο Γιώργος Στάσσης

    Στο τιμόνι της ΔΕΗ μέχρι τις 15 Απριλίου του 2028 παραμένει...