ΝΕΟ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Τον βρήκε νεκρό φίλος του

    Ημερομηνία:

    Μούδιασμα προκαλεί στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου ενός 57χρονου άνδρα από την Αλβανία, ο οποίος χθες το απόγευμα έδωσε τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού.

    Ο άνδρας εντοπίστηκε κρεμασμένος από δέντρο σε ένα χωράφι στην περιοχή της Αμαλιάδας, από έναν ομοεθνή του που τον αναζητούσε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του Patrisnews, ο φίλος του 57χρονου, που είχε ανησυχήσει, ξεκίνησε να τον ψάχνει και κατέληξε στο χωράφι, όπου και βρήκε το τραγικό θέαμα.

    Ο άνδρας προσπάθησε να τον βοηθήσει και να τον κατεβάσει, αλλά ήταν ήδη αργά, καθώς ο 57χρονος είχε καταλήξει.

    Ο 57χρονος εργαζόταν στην Αμαλιάδα σε διάφορες δουλειές προκειμένου να εξασφαλίσει τα προς το ζην.

    Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία παραμένουν άγνωστοι, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

    Το περιστατικό αυτό αναδεικνύει, για άλλη μια φορά, τις δυσκολίες και τις πιέσεις που βιώνουν πολλοί οικονομικοί μετανάστες, οι οποίοι ζουν και εργάζονται υπό αντίξοες συνθήκες, μακριά από την οικογένεια και την πατρίδα τους.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: «τα…ήπιαν» μαζί Αννα Διαμαντοπούλου και Θανάσης Πετρόπουλος!

    Επίσκεψη στην Ηλεία έκανε πριν λίγες μέρες η Αννα...

    Πάτρα: Ο …τζαμπατζής οδηγός το έσκασε από το βενζινάδικο

    Πήγε σαν κύριος να γεμίσει το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου...

    Παρεμβάσεις στην εικόνα εισόδου στο Αίγιο

    Βάρος στον καλλωπισμό της ανατολικής εισόδου του Αιγίου έχει...

    Kι άλλο περιστατικό με σοβάδες – Ζημιές σε ΙΧ στην Αγυιά

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με την πτώση σοβάδων...