Κρεατόσουπα με ντομάτα και κοφτό μακαρόνι

    Ημερομηνία:

    Θερμαντική και πεντανόστιμη κρεατόσουπα με πλούσια γεύση ντομάτας, ό,τι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας.

    Διαδικασία

    Βήμα 1

    Σε ευρύχωρη κατσαρόλα βάζουμε το μοσχάρι με τα δαφνόφυλλα, τους κόκκους πιπεριού και τόσο νερό ώστε να σκεπάζεται εντελώς το μοσχάρι.

    Βήμα 2

    Βράζουμε σε μέτρια φωτιά όσο χρειάζεται για να μαλακώσει το κρέας και ξαφρίζουμε για όση ώρα χρειάζεται. Επιπλέον προσθέτουμε τακτικά όσο ζεστό νερό χρειάζεται για να παραμείνει το μοσχάρι με αρκετό ζωμό, περίπου 1.200 ml υγρά.

    Βήμα 3

    Όταν το μοσχάρι έχει σχεδόν μαγειρευτεί, προσθέτουμε όλα τα λαχανικά, το ελαιόλαδο, την ντομάτα, αλάτι, πιπέρι.

    Βήμα 4

    Συνεχίζουμε το μαγείρεμα για 15΄, σε μέτρια φωτιά και τέλος προσθέτουμε το κοφτό μακαρόνι μαγειρεύουμε για 20΄. Ανακατεύουμε τακτικά και αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον λίγο ζεστό νερό, ώστε να παραμείνει το φαγητό σούπα.

    Βήμα 5

    Αποσύρουμε και σερβίρουμε την κρεατόσουπα καυτή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    KΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ ΣΕ ΟΛΠΑ: Καμία εγκατάσταση υδρογονανθράκων ούτε στο παλιό ούτε στο νέο λιμάνι

    Κατηγορηματικός ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης σε σχέση με την εγκατάσταση βάσης...

    Στο Καραμανδάνειο 3χρονο αγοράκι! Επεσε από μάντρα

    Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης...

    Ο Δήμος Πατρέων στην πρώτη γραμμή για την εθελοντική αιμοδοσία

    Με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, συναντήθηκαν σήμερα το...

    Νεκροί και οι 20 επιβαίνοντες του τουρκικού μεταγωγικού C-130 που συνετρίβη στα σύνορα Γεωργίας και Αζερμπαϊτζάν

    Και τα 20 άτομα που επέβαιναν στο τουρκικό στρατιωτικό μεταγωγικό...